Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i teraz tylko czekać, na kacapskie pomioty i ich wysrywy. Ruskie trolle przy takim filmiku pewnie walą konia ze spustem na twarz własnej matki
Obawiam się, że sadol już stracony. Narracja antyukraińska i antyeuropejska się tutaj rozlewa od jakiegoś czasu. Chcą zamienić jedno z najlepszych miejsc do życia na świecie na bycie ruską republiką.
Ukraina.
czy na pewno ukraina? który to odcinek? z jakim państwem?
brak informacji., żeby zweryfikować autentyczność materiału.. może jakieś źródło?
Takie samo nagranie było by z naszej granicy jakby u nas wybuchła wojna, 3/4 sadoli by uciekało przez taki drut kolczasty.
Zaraz pewnie odezwą się "patrioci" którzy mnie zjadą ale w necie to każdy kozak a jakby co do czego to byście sp🤬alali do Niemiec
Oczywiście, nawet pół minuty się nie będę zastanawiał

Oczywiście, nawet pół minuty się nie będę zastanawiał Jestem obywatelem świata i mogę żyć wszędzie... no może oprócz am. południowej, kacapstanów i hindustanów xD
Cezarku, po pierwsze to czemu Ty nie śpisz jeszcze?
Po drugie jeśli z Ciebie taki "obywatel świata" to Korea Północna, Ameryka łacińska i sporo krajów Afryki na ciebie czeka z otwartymi ramionami🙂
A po trzecie to chyba Cię widziałem ostatnio w internecie:
Cezarku, po pierwsze to czemu Ty nie śpisz jeszcze?
Po drugie jeśli z Ciebie taki "obywatel świata" to Korea Północna, Ameryka łacińska i sporo krajów Afryki na ciebie czeka z otwartymi ramionami🙂
A po trzecie to chyba Cię widziałem ostatnio w internecie:
Obudziłem się w nocy

Afryka chyba nie jest aż taka zła, ale wolałbym bardziej cywilizowane miejsce

A co jest nie tak z tym ubraniem? Fajna stylówa i nie jest nudno, przynajmniej jest miło i sympatycznie, a nie polska nienawiść xD
Obudziłem się w nocy wszyscy w domu śpią, więc korzystam
Afryka chyba nie jest aż taka zła, ale wolałbym bardziej cywilizowane miejsce
A co jest nie tak z tym ubraniem? Fajna stylówa i nie jest nudno, przynajmniej jest miło i sympatycznie, a nie polska nienawiść xD
Nie napisałem że coś jest nie tak, słodka stylówka 😀
Nie napisałem że coś jest nie tak, słodka stylówka 😀
Zajebiście

Zajebiście imho powinno być więcej takich ludzi
Z całą sympatią do Ciebie tutaj nie mogę się zgodzić. 🙂
Z całą sympatią do Ciebie tutaj nie mogę się zgodzić. 🙂
Wolałbyś więcej nazioli i sorbetów?
Tacy jak na filmie przynajmniej wojny nie wywołają xD
Wolałbyś więcej nazioli i sorbetów?
Tacy jak na filmie przynajmniej wojny nie wywołają xD
Mów do mnie jak do kogoś w wieku swoich rodziców, kim są sorbety?
A co do wojny to się nie dziwię, takie osobniki powstały właśnie po drugiej wojnie, w Japonii.🙂
Mów do mnie jak do kogoś w wieku swoich rodziców, kim są sorbety?
skrajny prawak trochę mniej radykalny niż naziol, ale będzie walczył za kawałek ziemi xD
Ludzie nie kumają, że otacza nas kosmos, ciągle niezgłębiona nauka, a wolą się nap🤬lać jak murzyńskie plemiona...
skrajny prawak trochę mniej radykalny niż naziol, ale będzie walczył za kawałek ziemi xD
Ludzie nie kumają, że otacza nas kosmos, ciągle niezgłębiona nauka, a wolą się nap🤬lać jak murzyńskie plemiona...
Cezar w kosmosie chaty nie zbudujesz, Ani żarcia nie wychodujesz, jest o co się bić. Idź już spać bo ci odp🤬la bardziej niż zwykle🙂
Jak czytam większość tych komentarzy to nie wiem, czy się śmiać, czy płakać.
Najlepiej się wysrać. Na te komentarze i na komentujących kacapskich zjebów, co udają Polaków.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie