Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cezar w kosmosie chaty nie zbudujesz, Ani żarcia nie wychodujesz, jest o co się bić. Idź już spać bo ci odp🤬la bardziej niż zwykle🙂
i tu się mylisz

Dla openmindów nie ma takich przeszkód
Gdyby kase inwestować w naukę zamiast nap🤬lanie się byłoby zupełnie inaczej...

Spadam spać dobranoc

[ Dodano 2025-03-31, 02:19 ]
Dziwicie się że ktoś myśli i nie chce zdechnąć na froncie za kawałek ziemi? Pytam tak serio czy uważacie że coś innego niż życie wasze i waszej rodziny jest więcej warte?
Dokładnie, na szczęście nikt nikogo nie zmusi do walki w cywilizowanym świecie.
Herojam sława.
Hatfu.
Powinni być odstawieni natychmiast na Ukrainę.
Przed oblicze Komisji Uzupełnień.
[ Dodano 2025-03-31, 03:09 ]
Co temu pierwszemu wisiało z dupy?
Wisienki!
[ Dodano 2025-03-31, 03:14 ]
Widzę, że Dymytro już na posterunku. Z ciepłego k🤬idołka w Polsce obśmiewa uciekających przed reżimem Zelenskiego ludzi.
Jebnij w stół, a nożyce się odezwą!
Sp🤬alają z kraju którego w zasadzie już nie ma, kwestia kilku miesięcy.
Zgadnij kto będzie następny?
No i teraz tylko czekać, na kacapskie pomioty i ich wysrywy. Ruskie trolle przy takim filmiku pewnie walą konia ze spustem na twarz własnej matki
Towarzyszu dupov siriuz, gdzie jesteś? Musisz bardziej pilnować swoich kacapskich braci. Bo mijają kolejne minuty, a tutaj zero ruskiej propagandy ! Srirjuz, twój oficer prowadzący w petersburgu, nie będzie zadowolony. Zaś będziesz op🤬lać pento, w ramach przeprosin
Czemu ty jeszcze nie na froncie? Przez ciebie nie będzie wielka ukraina od Kaukazu do Berlina.
Zgadnij kto będzie następny?
Na pewno nie Polska. Ukraińców już jest tu więcej niż u siebie, wygonił ich stamtąd i cel osiągnięty.
kto mądry ten ratuje życie - a co mają zdychać za ćpuna i jego bandę banderowców ?
Kto miał cokolwiek w głowie to sp🤬olił dawno temu
nikt nikogo nie zmusi do walki w cywilizowanym świecie.
Co masz na myśli?? W USA pobór dla mężczyzn obowiązkowy - z resztą jak w większości świata, w Polsce również. A jak zmuszą? Zagrożą 8 latami pierdla, wsadzą do pierdla i wpuszczą wp🤬l - może zmienisz zdanie. Nie? TO na 3 miechy z czeczeńskim gejem w celi - po miesiącach gw🤬tów widmo śmierci w okopach wydaje się milszą perspektywą. Każdego da się złamać

Co masz na myśli?? W USA pobór dla mężczyzn obowiązkowy - z resztą jak w większości świata, w Polsce również. A jak zmuszą? Zagrożą 8 latami pierdla, wsadzą do pierdla i wpuszczą wp🤬l - może zmienisz zdanie. Nie? TO na 3 miechy z czeczeńskim gejem w celi - po miesiącach gw🤬tów widmo śmierci w okopach wydaje się milszą perspektywą. Każdego da się złamać
Chyba, żyjesz w innym świecie xD Prędzej zrzeknę się obywatelstwa niż będę słuchał jakiegoś pajaca w moro, który lubi się nap🤬lać.
Ja się nie prosiłem, żeby się urodzić w tym kraju.. także elo od razu wrotki i daleko od nazioli
żyjesz w innym świecie xD Prędzej zrzeknę się obywatelstwa
Najwidoczniej w innym.
Ja żyję niestety w Polsce - gdzie nie ma opcji zrzeczenia się z obywatelstwa - zwłaszcza w czasie wojny.
Aby się zrzec w czasie pokoju - musiałbyś miec obywatelstwo innego państwa - a i wtedy prezydent (do wojny poprowadzi nas pewnie dupiarz) musi wyrazić zgodę. Już widzę jak siedzi w bunkrze pod Tel Awiwem i podpisuje 10 000 000 zgód na zrzeczenie się. Zresztą w innych państwach jest podobnie - uznają 56 płci, ale w razie wojny nagle są tylko dwie - z czego jedna MUSI iść na śmierć

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie