Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najwidoczniej w innym.
Ja żyję niestety w Polsce - gdzie nie ma opcji zrzeczenia się z obywatelstwa - zwłaszcza w czasie wojny.
Aby się zrzec w czasie pokoju - musiałbyś miec obywatelstwo innego państwa - a i wtedy prezydent (do wojny poprowadzi nas pewnie dupiarz) musi wyrazić zgodę. Już widzę jak siedzi w bunkrze pod Tel Awiwem i podpisuje 10 000 000 zgód na zrzeczenie się. Zresztą w innych państwach jest podobnie - uznają 56 płci, ale w razie wojny nagle są tylko dwie - z czego jedna MUSI iść na śmierć
I jak to ma niby wyglądać? Przyjadą po nas do domu, przebiorą osobiście na siłę w mundur, wsadzą do ciężarówki, wywiozą na front i wyrzucą na polu żebyś sobie tam leżał? xDDD Jak nie będziesz chciał to Ci c🤬ja zrobią.
No i teraz tylko czekać, na kacapskie pomioty i ich wysrywy. Ruskie trolle przy takim filmiku pewnie walą konia ze spustem na twarz własnej matki
Towarzyszu dupov siriuz, gdzie jesteś? Musisz bardziej pilnować swoich kacapskich braci. Bo mijają kolejne minuty, a tutaj zero ruskiej propagandy ! Srirjuz, twój oficer prowadzący w petersburgu, nie będzie zadowolony. Zaś będziesz op🤬lać pento, w ramach przeprosin
Poj🤬y rusofob.
Skoro tak kochasz upadlińców, to sp🤬alaj na front, walczyć dla nich. Zamiast pisać tutaj brednie.
No i teraz tylko czekać, na kacapskie pomioty i ich wysrywy. Ruskie trolle przy takim filmiku pewnie walą konia ze spustem na twarz własnej matki
Towarzyszu dupov siriuz, gdzie jesteś? Musisz bardziej pilnować swoich kacapskich braci. Bo mijają kolejne minuty, a tutaj zero ruskiej propagandy ! Srirjuz, twój oficer prowadzący w petersburgu, nie będzie zadowolony. Zaś będziesz op🤬lać pento, w ramach przeprosin
czy te ruskie trole sa teraz z nami w pokoju ?
Takie samo nagranie było by z naszej granicy jakby u nas wybuchła wojna, 3/4 sadoli by uciekało przez taki drut kolczasty.
Zaraz pewnie odezwą się "patrioci" którzy mnie zjadą ale w necie to każdy kozak a jakby co do czego to byście sp🤬alali do Niemiec
Dla polskich rządzących od ponad 30 lat najważniejsi są żydzi, hamerykanie, Niemcy.
Od ok 5 lat dołączyli ukry, gruzini nawet bialorusini.
Od 1.5, roku dołączyli smoluchy, kozojebcy, pajety, pakole, latynosi oraz dzbany z lgbtqwerty+-.
O socjaliźmie jaki wprowadził pis i kontynuuje po nie wspomnę.
800 plus i emerytury za nic biorą ukry i polski co popuściły szparę dla mokebe i księcia arabskiego.
Baby mają w c🤬j przywileji, za nic odpowiadają i jeszcze kary mają niższe.
Polak ma ginąć za co?
To gołodupcy uciekali...
doslownie i w przeniosni xD
P.S. ma ktos ten ruski spot "propagandowy" co pokazuje obecne czasy z perspektywy ukrainskiego golodupca vs dziecka oligarchy?
cos tam bylo ze jednego z domu wyciagaja hycle a drugiego pijanego z klubu wyjebuja ochroniarze, potem tamten w okopie rannemu koledze wali strzykawke w dupe, a drugi z dupy laski wciaga kreske. na koniec jednemu laska pale obciaga az ten odplywa a drugi odplywa w kaluzy krwi w blocie xD
kto mądry ten ratuje życie - a co mają zdychać za ćpuna i jego bandę banderowców ?
Polacy pójdą
Takie samo nagranie było by z naszej granicy jakby u nas wybuchła wojna, 3/4 sadoli by uciekało przez taki drut kolczasty.
Zaraz pewnie odezwą się "patrioci" którzy mnie zjadą ale w necie to każdy kozak a jakby co do czego to byście sp🤬alali do Niemiec
Jakich Niemiec? Na wschodzie jest Białoruś, jak nie wierzysz to zapytaj Czeczki, a nie czekaj...
Trzymaj mocno kierownice, aby jakiś mykola w uberze chleba ci nie zabrał, no i na badania do houston też nie zaszkodzi się zgłosić...
Pamiętajcie bohaterowie Husarii Wyklętej herbu Żabka - walczyć wiadomo, ale ktoś jeszcze będzie kraj musiał odbudowywać, bez ręki i nogi trochę ciężko będzie pustaki nosić na budowie.
doslownie i w przeniosni xD
P.S. ma ktos ten ruski spot "propagandowy" co pokazuje obecne czasy z perspektywy ukrainskiego golodupca vs dziecka oligarchy?
cos tam bylo ze jednego z domu wyciagaja hycle a drugiego pijanego z klubu wyjebuja ochroniarze, potem tamten w okopie rannemu koledze wali strzykawke w dupe, a drugi z dupy laski wciaga kreske. na koniec jednemu laska pale obciaga az ten odplywa a drugi odplywa w kaluzy krwi w blocie xD
Jak znajdziesz ten filmik to podeślij chętnie zobacze

Jak znajdziesz ten filmik to podeślij chętnie zobacze
zostal tylko artykul pisany przez jakiegos ukra z bledami na poziomie 2 szkoly podstawowej
dziwne bo tak sie p🤬li ze w necie nic nie ginie ale jak ktos bardzo chce to jednak cos zginie
wprost.pl/wojna-na-ukrainie/11640670/nowy-klip-rosyjskiej-propagandy-s...
zostal tylko artykul pisany przez jakiegos ukra z bledami na poziomie 2 szkoly podstawowej
dziwne bo tak sie p🤬li ze w necie nic nie ginie ale jak ktos bardzo chce to jednak cos zginie
Dokładnie takie p🤬lenie że nic z internetu nie ginie a jak jednak komuś ważnemu na tym zależy to znika na dobre xD szkoda że nie ma tego video w artykule jest tylko treść ale oczywiście oburzenie tej gazety w tekście który jest samą prawdą, no nic musze poszukać to video może mi się uda a jak uda to podeśle
Dokładnie takie p🤬lenie że nic z internetu nie ginie a jak jednak komuś ważnemu na tym zależy to znika na dobre xD szkoda że nie ma tego video w artykule jest tylko treść ale oczywiście oburzenie tej gazety w tekście który jest samą prawdą, no nic musze poszukać to video może mi się uda a jak uda to podeśle
a chuuj znalazlem xD musialem wejsc na slownik i szukac po rosyjsku xD
x.com/olromashova/status/1774787986455949607
a chuuj znalazlem xD musialem wejsc na slownik i szukac po rosyjsku xD
też znalazłem w taki sam sposób translator i tytuł tego filmu po rusku i mamy xD
pikabu.ru/story/ego_syin__yelitaa_tyi__myaso_11280991
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie