Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
Próbują uciec z kraju.
misiekdiablo1 • 2025-03-30, 21:29
00:00
-00:28
Download
Ukraina.
Zmieniono 3 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
żmij 2025-03-30, 21:34 11
Herojam sława.
Hatfu.
Zgłoś
krzysiek19b78 2025-03-30, 21:48 89
kto mądry ten ratuje życie - a co mają zdychać za ćpuna i jego bandę banderowców ?
Zgłoś
Driver19cm 2025-03-30, 21:53 48
No i teraz tylko czekać, na kacapskie pomioty i ich wysrywy. Ruskie trolle przy takim filmiku pewnie walą konia ze spustem na twarz własnej matki

Towarzyszu dupov siriuz, gdzie jesteś? Musisz bardziej pilnować swoich kacapskich braci. Bo mijają kolejne minuty, a tutaj zero ruskiej propagandy ! Srirjuz, twój oficer prowadzący w petersburgu, nie będzie zadowolony. Zaś będziesz op🤬lać pento, w ramach przeprosin

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
PeterZimmerman 2025-03-30, 21:55 11
NaWukrainie? Niemożliwe tam nie ma tchórzy są bohaterzy.
Zgłoś
mam_racje 2025-03-30, 22:00 4
Co temu pierwszemu wisiało z dupy?
Zgłoś
Mieto-68 2025-03-30, 22:12 3
To gołodupcy uciekali...
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-03-30, 22:20 20
Wp🤬lanie się ukrów w taki drut kolczasty, coś wspaniałego. Przydały by się zdjęcia z bliska.
Zgłoś
pazuzu 2025-03-30, 23:00 46
Takie samo nagranie było by z naszej granicy jakby u nas wybuchła wojna, 3/4 sadoli by uciekało przez taki drut kolczasty.
Zaraz pewnie odezwą się "patrioci" którzy mnie zjadą ale w necie to każdy kozak a jakby co do czego to byście sp🤬alali do Niemiec
Zgłoś
Maculata 2025-03-30, 23:14 16
pazuzu napisał/a:

Takie samo nagranie było by z naszej granicy jakby u nas wybuchła wojna, 3/4 sadoli by uciekało przez taki drut kolczasty.
Zaraz pewnie odezwą się "patrioci" którzy mnie zjadą ale w necie to każdy kozak a jakby co do czego to byście sp🤬alali do Niemiec

Odjebiemy wtedy takie żydowskie podnóżki jak ty, z nimi samymi i będzie spokój.
Zgłoś
zn506 2025-03-30, 23:15 28
żmij napisał/a:

Herojam sława.

A jak ciebie wezwie Hołownia - strzelisz obcasami i pójdziesz na śmierć w imie interesów Obajtków?

[ Dodano: 2025-03-30, 23:16 ]
pazuzu napisał/a:

Ty już ubrany?

Zgłoś
Siriuz 2025-03-30, 23:20 16
Driver19cm napisał/a:

No i teraz tylko czekać, na kacapskie pomioty i ich wysrywy. Ruskie trolle przy takim filmiku pewnie walą konia ze spustem na twarz własnej matki
Towarzyszu dupov siriuz, gdzie jesteś? Musisz bardziej pilnować swoich kacapskich braci. Bo mijają kolejne minuty, a tutaj zero ruskiej propagandy ! Srirjuz, twój oficer prowadzący w petersburgu, nie będzie zadowolony. Zaś będziesz op🤬lać pento, w ramach przeprosin

Widzę, że Dymytro już na posterunku. Z ciepłego k🤬idołka w Polsce obśmiewa uciekających przed reżimem Zelenskiego ludzi.
Zgłoś
psyhepl 2025-03-30, 23:28 3
zn506 napisał/a:

A jak ciebie wezwie Hołownia - strzelisz obcasami i pójdziesz na śmierć w imie interesów Obajtków?
Ty już ubrany?

Ale nie będzie po co iść! Przecież hoojownia powiedział że sam wgniecie ruskich w glebę
To gdzie chcesz iść?

[ Dodano: 2025-03-30, 23:31 ]
mam_racje napisał/a:

Co temu pierwszemu wisiało z dupy?

Ja myślałem że ma coś wsadzone w dupę, jakąś butelkę czy coś
A to mu chyba worek wypadł
Zgłoś
pazuzu 2025-03-30, 23:39 9
Maculata napisał/a:

Odjebiemy wtedy takie żydowskie podnóżki jak ty, z nimi samymi i będzie spokój.

Mamy pierwszego internetowego rambo bohatera 🙂
PS. co ty masz z tymi żydami? co mają żydzi do tego tematu? Masz jakąś traume? jakis obrzezany ci przeleciał matkę i teraz każdego wyzywasz od żydów?
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-03-30, 23:52 9
pazuzu napisał/a:

Mamy pierwszego internetowego rambo bohatera 🙂
PS. co ty masz z tymi żydami? co mają żydzi do tego tematu? Masz jakąś traume? jakis obrzezany ci przeleciał matkę i teraz każdego wyzywasz od żydów?

J🤬i żydzi wszędzie maczają paluchy!

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem