Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Towarzyszu dupov siriuz, gdzie jesteś? Musisz bardziej pilnować swoich kacapskich braci. Bo mijają kolejne minuty, a tutaj zero ruskiej propagandy ! Srirjuz, twój oficer prowadzący w petersburgu, nie będzie zadowolony. Zaś będziesz op🤬lać pento, w ramach przeprosin
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Zaraz pewnie odezwą się "patrioci" którzy mnie zjadą ale w necie to każdy kozak a jakby co do czego to byście sp🤬alali do Niemiec
Takie samo nagranie było by z naszej granicy jakby u nas wybuchła wojna, 3/4 sadoli by uciekało przez taki drut kolczasty.
Zaraz pewnie odezwą się "patrioci" którzy mnie zjadą ale w necie to każdy kozak a jakby co do czego to byście sp🤬alali do Niemiec
Odjebiemy wtedy takie żydowskie podnóżki jak ty, z nimi samymi i będzie spokój.
Herojam sława.
A jak ciebie wezwie Hołownia - strzelisz obcasami i pójdziesz na śmierć w imie interesów Obajtków?

[ Dodano: 2025-03-30, 23:16 ]
Takie samo nagranie było by z naszej granicy jakby u nas wybuchła wojna, 3/4 sadoli by uciekało przez taki drut kolczasty.
Zaraz pewnie odezwą się "patrioci" którzy mnie zjadą ale w necie to każdy kozak a jakby co do czego to byście sp🤬alali do Niemiec
Ty już ubrany?

No i teraz tylko czekać, na kacapskie pomioty i ich wysrywy. Ruskie trolle przy takim filmiku pewnie walą konia ze spustem na twarz własnej matki
Towarzyszu dupov siriuz, gdzie jesteś? Musisz bardziej pilnować swoich kacapskich braci. Bo mijają kolejne minuty, a tutaj zero ruskiej propagandy ! Srirjuz, twój oficer prowadzący w petersburgu, nie będzie zadowolony. Zaś będziesz op🤬lać pento, w ramach przeprosin
Widzę, że Dymytro już na posterunku. Z ciepłego k🤬idołka w Polsce obśmiewa uciekających przed reżimem Zelenskiego ludzi.
A jak ciebie wezwie Hołownia - strzelisz obcasami i pójdziesz na śmierć w imie interesów Obajtków?
Ty już ubrany?
Ale nie będzie po co iść! Przecież hoojownia powiedział że sam wgniecie ruskich w glebę
To gdzie chcesz iść?
[ Dodano: 2025-03-30, 23:31 ]
Co temu pierwszemu wisiało z dupy?
Ja myślałem że ma coś wsadzone w dupę, jakąś butelkę czy coś
A to mu chyba worek wypadł
Odjebiemy wtedy takie żydowskie podnóżki jak ty, z nimi samymi i będzie spokój.
Mamy pierwszego internetowego rambo bohatera 🙂
PS. co ty masz z tymi żydami? co mają żydzi do tego tematu? Masz jakąś traume? jakis obrzezany ci przeleciał matkę i teraz każdego wyzywasz od żydów?
Mamy pierwszego internetowego rambo bohatera 🙂
PS. co ty masz z tymi żydami? co mają żydzi do tego tematu? Masz jakąś traume? jakis obrzezany ci przeleciał matkę i teraz każdego wyzywasz od żydów?
J🤬i żydzi wszędzie maczają paluchy!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie