Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
Próbują uciec z kraju.
misiekdiablo1 • 2025-03-30, 21:29
00:00
00:28
Download
Ukraina.
Zmieniono 3 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Qdłaty 2025-03-31, 16:41
Staną mi
Zgłoś
Kot-Jinx 2025-03-31, 16:47 1
modified1 napisał/a:

Dziwicie się że ktoś myśli i nie chce zdechnąć na froncie za kawałek ziemi? Pytam tak serio czy uważacie że coś innego niż życie wasze i waszej rodziny jest więcej warte?

Podaj Twój adres, bo chcę się wprowadzić do Twojego mieszkania. Potem dostaniesz eksmisje odemnie i miejsce w piwnicy.
To by było na tyle o kawałku ziemi.
Ty ze swoją rodziną możesz żyć gdziekolwiek, gdzie Twój gość pozwoli, a dom który sobie zbudowałeś będzie należał do tego gościa.

[ Dodano 2025-03-31, 16:56 ]
Siriuz napisał/a:

Finlandia?

Serducho widzę ciągle jeszcze boli, że Finowie wam dupę tak pięknie złoili.
To taki mały kraj i tak mało ludności, a zdobyć nie daliście rady!

[ Dodano 2025-03-31, 17:22 ]
Cezzar napisał/a:

Chyba, żyjesz w innym świecie xD Prędzej zrzeknę się obywatelstwa niż będę słuchał jakiegoś pajaca w moro, który lubi się nap🤬lać.
Ja się nie prosiłem, żeby się urodzić w tym kraju.. także elo od razu wrotki i daleko od nazioli

No milutki jestes! Ludzi, ktorzy sa gotowi bronic Twojego domu, rodziny i ciebie samego nazywasz naziolami.
Takich jak Ty było zawsze trochę. Myśleli, że są nie do złamania i najsprytniejsi na świecie.
Jak trafiali do armii to sobie takie coś na własny temat wyobrażali.
Łamani byli w 24 do 48 godzin i zdawali sobie już sprawę z tego co się zmieniło.

Twoja postawa jest najlepszą drogą do otrzymania przydziału na mięsny szturm.
Jak już się tam znajdziesz i nie będziesz miał odwrotu, to nie będziesz miał innego wyjścia. Albo walczysz i masz szansę, albo się stawiasz i giniesz. Bądź pewien, że nie jestem jedyny na tym portalu, który pomógłby Tobie w znalezieniu drogi, tylko do tego niewielu się przyznaje.

Dlaczego oficerowie noszą bron krótka, która do boju raczej się nie nadaje?
Bo ta bron jest zaladowana odwaga dla pacyfistycznych cwaniaczkow jadacych na cudzym grzbiecie.

[ Dodano 2025-03-31, 17:29 ]
zn506 napisał/a:

Najwidoczniej w innym.
Ja żyję niestety w Polsce - gdzie nie ma opcji zrzeczenia się z obywatelstwa - zwłaszcza w czasie wojny.
Aby się zrzec w czasie pokoju - musiałbyś miec obywatelstwo innego państwa - a i wtedy prezydent (do wojny poprowadzi nas pewnie dupiarz) musi wyrazić zgodę. Już widzę jak siedzi w bunkrze pod Tel Awiwem i podpisuje 10 000 000 zgód na zrzeczenie się. Zresztą w innych państwach jest podobnie - uznają 56 płci, ale w razie wojny nagle są tylko dwie - z czego jedna MUSI iść na śmierć

Zwolnienie od służby wojskowej dla kobiet, tylko wtedy, jeżeli jest w ciąży, albo wychowuje małe dzieci.
We wszystkich innych przypadkach do wojska, szkolenie i na front. Niech uczą się życia takim jakim ono jest a nie p🤬lą głupot jak Kotula.
Zgłoś
Tofik55 2025-03-31, 18:25 1
Po to sprowadzili azowców do Polski aby strzelali do Polaków uciekających do Niemiec w czasie wepchnięcia nas w konflikt !!!!a na kogo minują granice na wschodzie -jak myślicie?????
Zgłoś
Cezzar 2025-03-31, 18:33
Kot-Jinx napisał/a:

No milutki jestes! Ludzi, ktorzy sa gotowi bronic Twojego domu, rodziny i ciebie samego nazywasz naziolami.
Takich jak Ty było zawsze trochę. Myśleli, że są nie do złamania i najsprytniejsi na świecie.
Jak trafiali do armii to sobie takie coś na własny temat wyobrażali.
Łamani byli w 24 do 48 godzin i zdawali sobie już sprawę z tego co się zmieniło.
Twoja postawa jest najlepszą drogą do otrzymania przydziału na mięsny szturm.
Jak już się tam znajdziesz i nie będziesz miał odwrotu, to nie będziesz miał innego wyjścia. Albo walczysz i masz szansę, albo się stawiasz i giniesz. Bądź pewien, że nie jestem jedyny na tym portalu, który pomógłby Tobie w znalezieniu drogi, tylko do tego niewielu się przyznaje.
Dlaczego oficerowie noszą bron krótka, która do boju raczej się nie nadaje?
Bo ta bron jest zaladowana odwaga dla pacyfistycznych cwaniaczkow jadacych na cudzym grzbiecie.

Panie Kocie, ja nikomu nie mówię co mają robić, lubią się bić to niech się biją, ja mam inne plany i nie chcę z nich rezygnować bo komuś się zachciało bronić kawałka ziemi, który i tak nie ma żadnego znaczenia jeśli pomyślisz o kosmosie, wszechświecie i ogólnie naszym życiu.. Kumam, że nasi pradziadkowie walczyli o ziemię bo nie mieli technologii i wiedzy i świadomości jaką teraz posiada przeciętny 15-latek.
Sorry, jak "chcecie" walczyć to ja się wypisuję z waszych zabaw w asg, mam inne plany, naukowe i rozrywkowe.
Zgłoś
Siriuz 2025-03-31, 20:40 2
Kot-Jinx napisał/a:

Serducho widzę ciągle jeszcze boli, że Finowie wam dupę tak pięknie złoili.
To taki mały kraj i tak mało ludności, a zdobyć nie daliście rady!

Chyba pieczę Twoją naziolską dupę Kto k🤬a ma być następny niby? Brytoli nie zaatakują, za tę ścierwo uranową amunicję. Amerykanów tym bardziej. Finów też nie mają za bardzo powodu, ale zapowiedzieli im, że konsekwencje będą, więc spodziewam się raczej sankcji. Komu k🤬a Finowie złoili dupę? O czym Ty w ogóle bredzisz?
Zgłoś
zn506 2025-03-31, 22:40 1
Kot-Jinx napisał/a:

do Twojego mieszkania

O to chodzi, że Polak w Polsce jest za żydem, za politykiem, Murzynem, za Ukraińcem, za kobietami dłuuuugo nic - i tu jest polski mężczyzna. To nie jest nasze państwo

[ Dodano 2025-03-31, 22:45 ]
Kot-Jinx napisał/a:

bronic Twojego domu

Dziś wojnę rozgrywa się w zadymionym cygarami salonie, przy 30 letniej whisky w ręku, kubańskim cygarze w zębach i 18-letniej luksusowej dziwce na kolanach. Rotschildowie spierają się z Sorosami czy oriesznika puścić na Suwałki, czy Radom.

Na niższym stopniu też są takie gabinety - 5 letnia whisky i 25-letnia dz🤬ka, w zębach malborasek - czy pod oriesznika posłać kompanię A, czy kompanię B?

[ Dodano 2025-03-31, 22:48 ]
Kot-Jinx napisał/a:

. Albo walczysz i masz szansę, albo się stawiasz i giniesz. Bądź pewien

Dlatego najlepsza opcja to zostać fragerem - zabrac ze sobą najwyższego sk🤬iela jakiego się da. Jak nie dopuszczą do majora - chociaż sk🤬iałego plutonowego. Lepiej zginać jak bohater, na własnych zasadach niż zginąć z urwaną nogą w błocie w okopie.

Nie licz, że przezyjesz będąc poborowym - rotacji się nie stosuje, bo powołani poborowi mogą tylko problemy robić jak przeżyją. Pobór - wyrok śmierci.

[ Dodano 2025-03-31, 22:49 ]
Kot-Jinx napisał/a:

jest zaladowana odwaga dla pacyfistycznych

Granata taką bronią nie zestrzelą. Ale do takiego sk🤬iela ciężko będzie dojść - zostaje plutonowy, który jest takim samym mięsem jak ja - tylko głupszym.

[ Dodano 2025-03-31, 22:52 ]
Cezzar napisał/a:

że nasi pradziadkowie walczyli o ziemię

To mitologizacja. Nasi dziadowie walczyli bo im kazano. Mój dziadek brał udział w akcji ataku na posterunek niemiecki - ktoś tam kazał (nie wiem czy AK, partyzanci czy jakieś oficjalne wojsko) zebrać we wsi 30 chłopów. Dali im broń i kazali pod groźbą śmierci atakować Niemców.

[ Dodano 2025-03-31, 22:54 ]
Kot-Jinx napisał/a:

dla kobiet, tylko wtedy, jeżeli jest w ciąży, albo wychowuje małe dzieci.

Bzdura - stawiam czteropak Harnasia, że w razie wojny to prosty rolnik będzie miał priorytet na front przed naszymi dzielnymi żołnierzycami - o cywilkach nie wspomnę - bo będa państwowe autobusy wywożące je do niemieckich burdeli.

[ Dodano 2025-03-31, 23:02 ]
Cezzar napisał/a:

I jak to ma niby wyglądać? Przyjadą po nas do domu, przebiorą osobiście na siłę w mundur, wsadzą do ciężarówki, wywiozą na front i wyrzucą na polu żebyś sobie tam leżał? xDDD Jak nie będziesz chciał to Ci c🤬ja zrobią.

xD - sam się przebierzesz jak dostaniesz wp🤬l od kolegów z koszar. Obejrzyj samowolkę - ten system działa doskonale - twój opór nie robi szkody majorowi, kapitanowi, sierżantowi - robi szkodę 30 twoim kolegom - bo muszą godzinę dłużej biegać, bo nie dostaną kolacji. Major ci mówi - może do jutra zmienisz zdanie, bywaj! I w nocy koledzy ci tłumaczą, że jednak powinieneś się w ten mundur przebrać. A najpewniej sam to zrozumiesz, gdy zobaczysz, że wszyscy jesteście mięsem armatnim i nic nie wskórasz. Do więzienia pójdziesz na 8 lat? Myślisz, że będa mieli tyle miejsc? Kto się dostanie do więzienia będzie najtwardszym sk🤬ysynem jaki był na kompanii - jeśli zniesiesz 3 miesiące codziennego p🤬lu, może gw🤬tów itp - (a tacy twardziele to idą na wojnę).

Ja myślę na poważnie żeby już teraz sp🤬olić do Austrii, mimo że nigdy za granicą nie pracowałem. Nie dlatego że boję się śmierci, ale ginąć za to państwo to dla mnie kompletna przegrana i upokorzenie - ulec mojemu odwiecznemu wrogowi? Poddać się bez walki i obciągnąć beznapletkowego k🤬sa temu kondominium??? Prędzej zginę!

Zgłoś
Kot-Jinx 2025-04-01, 5:23
Siriuz napisał/a:

Chyba pieczę Twoją naziolską dupę Kto k🤬a ma być następny niby? Brytoli nie zaatakują, za tę ścierwo uranową amunicję. Amerykanów tym bardziej. Finów też nie mają za bardzo powodu, ale zapowiedzieli im, że konsekwencje będą, więc spodziewam się raczej sankcji. Komu k🤬a Finowie złoili dupę? O czym Ty w ogóle bredzisz?

No masz racje. Wojny radziecko-finskiej (wojny zimowej) nigdy nie było i kacapy tam nigdy nie ponosili strat.
Ty chyba wiesz, że marszałek Mannerheim (Fin) był ruskim generałem, ale jako Fin walczył przeciwko armii czerwonej. Czy nie słyszałeś o tym?

[ Dodano 2025-04-01, 06:00 ]
zn506 napisał/a:

O to chodzi, że Polak w Polsce jest za żydem, za politykiem, Murzynem, za Ukraińcem, za kobietami dłuuuugo nic - i tu jest polski mężczyzna. To nie jest nasze państwo
Dziś wojnę rozgrywa się w zadymionym cygarami salonie, przy 30 letniej whisky w ręku, kubańskim cygarze w zębach i 18-letniej luksusowej dziwce na kolanach. Rotschildowie spierają się z Sorosami czy oriesznika puścić na Suwałki, czy Radom.
Na niższym stopniu też są takie gabinety - 5 letnia whisky i 25-letnia dz🤬ka, w zębach malborasek - czy pod oriesznika posłać kompanię A, czy kompanię B?
Dlatego najlepsza opcja to zostać fragerem - zabrac ze sobą najwyższego sk🤬iela jakiego się da. Jak nie dopuszczą do majora - chociaż sk🤬iałego plutonowego. Lepiej zginać jak bohater, na własnych zasadach niż zginąć z urwaną nogą w błocie w okopie.
Nie licz, że przezyjesz będąc poborowym - rotacji się nie stosuje, bo powołani poborowi mogą tylko problemy robić jak przeżyją. Pobór - wyrok śmierci.
Granata taką bronią nie zestrzelą. Ale do takiego sk🤬iela ciężko będzie dojść - zostaje plutonowy, który jest takim samym mięsem jak ja - tylko głupszym.
To mitologizacja. Nasi dziadowie walczyli bo im kazano. Mój dziadek brał udział w akcji ataku na posterunek niemiecki - ktoś tam kazał (nie wiem czy AK, partyzanci czy jakieś oficjalne wojsko) zebrać we wsi 30 chłopów. Dali im broń i kazali pod groźbą śmierci atakować Niemców.
Bzdura - stawiam czteropak Harnasia, że w razie wojny to prosty rolnik będzie miał priorytet na front przed naszymi dzielnymi żołnierzycami - o cywilkach nie wspomnę - bo będa państwowe autobusy wywożące je do niemieckich burdeli.
xD - sam się przebierzesz jak dostaniesz wp🤬l od kolegów z koszar. Obejrzyj samowolkę - ten system działa doskonale - twój opór nie robi szkody majorowi, kapitanowi, sierżantowi - robi szkodę 30 twoim kolegom - bo muszą godzinę dłużej biegać, bo nie dostaną kolacji. Major ci mówi - może do jutra zmienisz zdanie, bywaj! I w nocy koledzy ci tłumaczą, że jednak powinieneś się w ten mundur przebrać. A najpewniej sam to zrozumiesz, gdy zobaczysz, że wszyscy jesteście mięsem armatnim i nic nie wskórasz. Do więzienia pójdziesz na 8 lat? Myślisz, że będa mieli tyle miejsc? Kto się dostanie do więzienia będzie najtwardszym sk🤬ysynem jaki był na kompanii - jeśli zniesiesz 3 miesiące codziennego p🤬lu, może gw🤬tów itp - (a tacy twardziele to idą na wojnę).
Ja myślę na poważnie żeby już teraz sp🤬olić do Austrii, mimo że nigdy za granicą nie pracowałem. Nie dlatego że boję się śmierci, ale ginąć za to państwo to dla mnie kompletna przegrana i upokorzenie - ulec mojemu odwiecznemu wrogowi? Poddać się bez walki i obciągnąć beznapletkowego k🤬sa temu kondominium??? Prędzej zginę!

Rozumiem Twoja opinie i Twoje zdanie.
Mnie to co opisałeś też się nie podoba i na obczyźnie to ja już prawie 40 lat żyję. Tylko nie do Austrii. Oni gardzą Polakami jak mało kto.

Moja jest taka, że w tym kraju żyłeś i masz wobec niego obowiązki i nie zajeżdżaj mi znowu, że będą takie wyjątki, które będą się wykręcać. Będą. One będą i są na całym świecie. Nie ma takiego miejsca gdzie by tego nie było. Chcesz się cale życie tułać jak bezdomny?
Pamiętaj, że Polacy są narodem na świecie bardziej nielubianym niż Niemcy, czy amerykanie. Kiedy już się będziesz tułał i szukał swojego miejsca, to niejeden raz to usłyszysz wraz z uzasadnieniem, jako turysta polski nie usłyszysz tego prawdopodobnie nigdy.

Moje zdanie w wypadku zagrożenia i wojny jest już właściwie znane.
Albo jesteś członkiem wspólnoty Polaków, albo trafiasz na takiego sk🤬iela jak ja i próbujesz kombinować. Ja Tobie naturalnie pomogę zmienić zdanie za pomocą kilogramowego narzędzia na pestki i tak jak większość możesz liczyć na szczęście, albo jednak dalej masz Twoje zdanie i ja będę zmuszony do zmiany Twojej temperatury na chłodniejszą. Taka opcja to nie jakieś tam ryzyko, tylko 100% pewności.
Teraz masz już taki prawdziwy wybór. Liczyć na szczęście w walce, czy mieć na 100% pecha bez walki.
Ta moja postawa dotyczy naturalnie wszystkich podejrzanych sk🤬ysynów z Twojego obrazka. Oni by mieli pecha bez walki w moich łapach.
Zgłoś
Dertertorsetor 2025-04-01, 10:05
krzysiek19b78 napisał/a:

no jasne że mają ginąć jeden mniej zawsze radość

Zgłoś
zn506 2025-04-01, 11:35 1
Kot-Jinx napisał/a:

na obczyźnie to ja już prawie 40 lat żyję

Czyli ty szparagi u Niemca zbierasz, ale inni mają ginąć za żydowski rząd?

Kot-Jinx napisał/a:

, że w tym kraju żyłeś i masz wobec niego obowiązki

Czyli twoim zdaniem więźniowe z Auschwitz mieli obowiązekk bronić SWOJEGO obozu przez aliantami, bo tam żyli?

Kot-Jinx napisał/a:

życie tułać jak bezdomny

Chyba lepiej niż wyladowac na ruskim sadisticu jako ofiara dronowania.

Kot-Jinx napisał/a:

to niejeden raz to usłyszysz wraz z uzasadnieniem,

Lepiej dostac wp🤬l od Murzyna w Austrii niż dostac uzasadnienie 8-letniego wyroku od "polskiego sądu"

Czy wyrok śmierci od WKU.

Kot-Jinx napisał/a:

za pomocą kilogramowego narzędzia

xD - tylko spróbuj to to kilogramowe narzędzie znajdzie się w twojej dupie.

Kot-Jinx napisał/a:

wspólnoty Polaków

Nie ma czegoś takiego w Polsce.

Kot-Jinx napisał/a:

na szczęście w walce,

Takiego leszcza jak ty to kijem bym pogonił. Problem że jest cała armia takich kolaborantów jak ty.

A w walce nie ma szczęście - jest 100% prawdopodobieństwo śmierci - jak jesteś w innym niz ostatni pobór. Jak cię wezmą - to żywego nie wypuszczą.

Kot-Jinx napisał/a:

w moich łapach.

Nie wątpie że chętnie pobawiłbyś się penisami. Dlatego z kolaborantami trzeba krótko - przychodzi 5 - granat - i nie ma nas sześciu.
Zgłoś
Siriuz 2025-04-01, 13:24
Kot-Jinx napisał/a:

Pamiętaj, że Polacy są narodem na świecie bardziej nielubianym niż Niemcy, czy amerykanie. Kiedy już się będziesz tułał i szukał swojego miejsca, to niejeden raz to usłyszysz wraz z uzasadnieniem, jako turysta polski nie usłyszysz tego prawdopodobnie nigdy.

Ukrowskie p🤬lenie, ale nie dziwi mnie skoro po świecie nie jeździsz a czepiesz o nim informację z Mediów Prawdy Zeleńskiego. Znakomita większość narodów szanuje Polaków, czasem gówno wiedzą o nas, ale jak już coś wiedzą to jest to Lewandowski, Chopin, albo historia II WS. Niemców nie lubią, bo są hałaśliwi i nie potrafią się zachować. Oni są tylko tacy porządni w swoim kraju. O tym jak świat nienawidzi Amerykanów już nawet nie będę się rozpisywał.
Zgłoś
Seba2077 2025-04-01, 17:45 2
pazuzu napisał/a:

Takie samo nagranie było by z naszej granicy jakby u nas wybuchła wojna, 3/4 sadoli by uciekało przez taki drut kolczasty.
Zaraz pewnie odezwą się "patrioci" którzy mnie zjadą ale w necie to każdy kozak a jakby co do czego to byście sp🤬alali do Niemiec

Jak ja nienawidzę tego p🤬lenia że człowiek uciekający przed wojną to tchórz, jeżeli taki z ciebie bohater to idź na wojnę ginąć za polityków a ludzi co posiadają instynkt samozachowawczy zostaw w spokoju.
Zgłoś
Kot-Jinx Wczoraj 1:36
Siriuz napisał/a:

Ukrowskie p🤬lenie, ale nie dziwi mnie skoro po świecie nie jeździsz a czepiesz o nim informację z Mediów Prawdy Zeleńskiego. Znakomita większość narodów szanuje Polaków, czasem gówno wiedzą o nas, ale jak już coś wiedzą to jest to Lewandowski, Chopin, albo historia II WS. Niemców nie lubią, bo są hałaśliwi i nie potrafią się zachować. Oni są tylko tacy porządni w swoim kraju. O tym jak świat nienawidzi Amerykanów już nawet nie będę się rozpisywał.

"Ukrowskie p🤬lenie, ale nie dziwi mnie skoro po świecie nie jeździsz a czepiesz o nim informację z Mediów Prawdy Zeleńskiego."
Ty masz ukrowsko-kacapska obsesje?
Ja po świecie nie jeżdżę? A skąd ty chcesz to wiedzieć? Myślisz, że wszyscy siedzą w od lat w piwnicy tak jak ty?
Widziałeś już odbudowaną katedrę Notre-Dame na żywo? Bo ja tak. No nie po całym świecie, ale po Europie to i owszem często, ale po zachodniej, bo na wschód od Buga Europy nie ma, tylko kraj dzikich ludzi. Nawiasem mówiąc nie mieszkam w Polsce, tylko w zachodniej Europie już od 37 lat ze świeżą zachodnią emeryturą, o czym ty możesz tylko pomarzyć.

"Znakomita większość narodów szanuje Polaków, czasem gówno wiedzą o nas, ale jak już coś wiedzą to jest to Lewandowski, Chopin, albo historia II WS"
Wzrost poszanowania dla Polski, który faktycznie ma miejsce jest procesem bardzo długoletnim. Jeszcze 20 lat temu o Polsce i Polakach opowiadano takie kawały na zachodzie, jak teraz ma to miejsce w Polsce na temat kacapow i kacapii.
Polak to był pijany, bezzębny żul bez wykształcenia. przeznaczony do roboty fizycznej na budowie, albo na roli. Taka była kiedyś o nas opinia.
Obecnie już takich kawałów nie opowiada się wcale, natomiast ci, którzy Polskę odwiedzili są najczęściej Polska zafascynowani.
Jej czystością, bezpieczeństwem i rozwojem, ale to jest od jakichś max. 10-ciu lat. Mówią o polskiej dumie i poczuciu honoru.
Ogromny wzrost podziwu dla Polski i zainteresowania nią nastąpił w dniu wybuchu wojny i postawy Polaków w stosunku do prawdziwych uchodźców wojennych. Wielu do dzisiaj nie pojmuje jak Polakom się udało przyjąć miliony uciekinierów nie budując obozów dla nich.
Polacy zdefiniowali od nowa w tamtych dniach takie pojęcia jak uciekinier wojenny i pomoc dla uciekinierów.
To był chyba jedyny przypadek w świecie i o tym mówi się do dzisiaj.
Natomiast to o czym piszesz tzn. Lewandowski, Chopin i tak trochę na temat II WS to są małe hasła ze szkół, a nie wielka wiedza o kraju.

"Niemców nie lubią, bo są hałaśliwi i nie potrafią się zachować. Oni są tylko tacy porządni w swoim kraju"
Niemcy niestety należą do tych bardziej lubianych nacji europejskich. Pogoogluj i sam znajdziesz na to dane.
Polacy powoli rosną w tym rankingu. Powoli i są ciągle za Niemcami. Niemcy z reguły potrafią się zachować, no może poza knajpą "Ballermann" na Majorce. Tam to byłą katastrofa, ale trzeba wiedzieć że na Majorkę i do Ballermanna jeździł wyłącznie plebs najgorszego sortu, na najtańszych biletach po to żeby się uchlać i to było wszystko. Szanujący się Niemiec nie szedł do Ballermanna.
Amerykanie należą do najbardziej znienawidzonych nacji i nie trzeba tłumaczyć powodów tego stanu.
Brytyjczycy na urlopach, to ta sama historia co Ballermann. Plebs, alkoholizm, pijaństwo i wstyd.
Kacapy to jest zupełnie oddzielny temat. U nich nie ma podziału na plebs i tych lepiej wychowanych. Zapruci i obrzygani są wszyscy, bez względu na status. Arogancja przewyższa tą amerykańską. Wysoki status materialny i społeczny kacapa nie oznacza, że nie ma się do czynienia z nieoheblowanym kołkiem.

Od czasu wybuchu wojny kacapy należą do najbardziej znienawidzonych nacji na świecie. Obecnie chyba bardziej od Amerykanów. Chamstwo, bandyckie zachowania, buta i arogancja jest przez nich prezentowana wszędzie, gdzie się pojawią.
Ukry maja często opinię ludzi roszczeniowych, nierzadko alkohol, mordobicia itd itp. Ogólnie podobnie jak kacapy.

[ Dodano 2025-04-02, 03:32 ]
zn506 napisał/a:

Czyli ty szparagi u Niemca zbierasz, ale inni mają ginąć za żydowski rząd?
Czyli twoim zdaniem więźniowe z Auschwitz mieli obowiązekk bronić SWOJEGO obozu przez aliantami, bo tam żyli?
Chyba lepiej niż wyladowac na ruskim sadisticu jako ofiara dronowania.
Lepiej dostac wp🤬l od Murzyna w Austrii niż dostac uzasadnienie 8-letniego wyroku od "polskiego sądu"
Czy wyrok śmierci od WKU.
xD - tylko spróbuj to to kilogramowe narzędzie znajdzie się w twojej dupie.
Nie ma czegoś takiego w Polsce.
Takiego leszcza jak ty to kijem bym pogonił. Problem że jest cała armia takich kolaborantów jak ty.
A w walce nie ma szczęście - jest 100% prawdopodobieństwo śmierci - jak jesteś w innym niz ostatni pobór. Jak cię wezmą - to żywego nie wypuszczą.
Nie wątpie że chętnie pobawiłbyś się penisami. Dlatego z kolaborantami trzeba krótko - przychodzi 5 - granat - i nie ma nas sześciu.

"Czyli ty szparagi u Niemca zbierasz, ale inni mają ginąć za żydowski rząd?"
Czyli to jest wszystko, czego ty się w życiu nauczyłeś, bo ja mam niezłą zachodnią emeryturę. Ze szparagami nigdy nie miałem do czynienia.
Wystarczy mieć dobry zawód i dobrze go wykonywać.

"Czyli twoim zdaniem więźniowe z Auschwitz mieli obowiązekk bronić SWOJEGO obozu przez aliantami, bo tam żyli?"
Takiego sp🤬olenia umysłowego jak w tym zdaniu jeszcze nie widziałem. Z durnotą tego zdania nie będę polemizował.
Co za idiotyzm!

"Chyba lepiej niż wyladowac na ruskim sadisticu jako ofiara dronowania."
Ofiarami dronowań to mają być inni, żeby potem bezwartościowe tchórze mogły wrócić do oczyszczonego, rozminowanego domku dla tchórza, któremu się wszystko należy.

"Lepiej dostać wp🤬l od Murzyna w Austrii niż dostac uzasadnienie 8-letniego wyroku od "polskiego sądu" Czy wyrok śmierci od WKU."
"polskiego sądu" - czyli ty podważasz polską państwowość generalnie. To co ty jeszcze w tej Polsce robisz? Co? Od Austriaków zasiłku nie dostaniesz? Bez języka to nawet roboty przy szparagach nie będzie?
Wyjedź do tego Wiednia, idź do Konsulatu i złóż oświadczenie o zrzeczeniu się polskiego obywatelstwa, załatw wszystkie formalności i nie wracaj do tej znienawidzonej Polski.
Tak, Wojskowa Komenda Uzupełnień jest uprawniona do wydawania i wykonywania wyroków śmierci w Polsce.

"xD - tylko spróbuj to to kilogramowe narzędzie znajdzie się w twojej dupie."
Taki leming i cienki Bolek, który sra w zbroję na samą myśl o prawdziwej walce chciałby kogoś postraszyć. Wirtualnie!
Cienki Bolku - nawet nie zauważysz jak i kiedy to się stanie i będzie spokój i po krzyku. Typ, który się trzęsie ze strachu, chciałby postraszyć.
Dobry kawal po tym jak w tylu komentarzach pisałeś, jakbyś chętnie kobiety nap🤬lał, bo pewnie mężczyzn się boisz.
Nie, to kilogramowe narzędzie do dupy się nie zmieści, tylko obrobi twój pusty baniak.

"wspólnoty Polaków Nie ma czegoś takiego w Polsce."
Tak myślisz? A ja myślę, że ty się bardzo mylisz. Wspólnoty Polaków nie ma w Austrii. Austriacy Polakami pogardzają, ale o tym nie mówią.

"Takiego leszcza jak ty to kijem bym pogonił. Problem że jest cała armia takich kolaborantów jak ty.
A w walce nie ma szczęście - jest 100% prawdopodobieństwo śmierci - jak jesteś w innym niz ostatni pobór. Jak cię wezmą - to żywego nie wypuszczą."

Kijem, a może nawet dwoma to ty byś pierwszy wp🤬l wyłapał za otwarcie dzioba i trzaskanie nim bez pytania i pozwolenia.
O jakiej k🤬a kolaboracji ty się tutaj wysrywasz. O kolaboracji z kim? Czy się tobie pojęcia nie pop🤬liły. Nie używaj slow których znaczenia nie znasz.
Twoje ostatnie zdanie pokazuje dobitnie do jakiego stopnia jesteś przytłoczony strachem. Ty jesteś jednym kłębkiem trzęsącego się strachu.
Ty w takim stanie chciałbyś kogoś kijem pogonić?
Łomot musiałbyś w jakimś dole w ziemi wyłapać, żebyś bidoku ze strachu całego budynku kompanii nie zasrał.

Ty masz często takie pedalskie marzenia, czy tylko czasami?

[ Dodano 2025-04-02, 03:43 ]
Seba2077 napisał/a:

Jak ja nienawidzę tego p🤬lenia że człowiek uciekający przed wojną to tchórz, jeżeli taki z ciebie bohater to idź na wojnę ginąć za polityków a ludzi co posiadają instynkt samozachowawczy zostaw w spokoju.

Poczytaj komentarz u góry. Trochę dużo, ale może dasz radę.
Zgłoś
zn506 Wczoraj 12:36
Kot-Jinx napisał/a:

durnotą tego zdania nie będę polemizował.

Fajnie że zauważyłeś, że Polak nie powinien bronić władz tego kondominium.

Kot-Jinx napisał/a:

bezwartościowe tchórze mogły wrócić do oczyszczonego, rozminowanego domku dla tchórza, któremu się wszystko należy.

Nawiązujesz do tchórzy którzy siedzą na niemieckiej emeryturce i podjudzają do wojny?

Kot-Jinx napisał/a:

polską państwowość generalnie.

Wreszcie załapałeś.
Poza Polską też będę niewolnikiem.

Kot-Jinx napisał/a:

Wyjedź do tego Wiednia, idź do Konsulatu i złóż oświadczenie o zrzeczeniu się polskiego

To tak nie działa. W Austrii chyba trzeba 10 lat przebywać i pracować, żeby starać się o obywatelstwo.

Kot-Jinx napisał/a:

jest uprawniona do wydawania i wykonywania wyroków śmierci w Polsc

Powoli łaapiesz dlaczego uważam Polskę za niepolskie państwo

Kot-Jinx napisał/a:

myśl o prawdziwej walce

Twierdzisz, ze wsadzenie ci Glauberyta w dupę nie byłoby prawdziwą walką? Tylko byś udawał że się bronisz? Aż mi głupio że rozbudziłem twoje chore żądze.

Kot-Jinx napisał/a:

Austriacy Polakami pogardzają, ale o tym nie mówią.

A rządzący Polską żydzi też pogardzają i o tym otwarcie mówią.

Kot-Jinx napisał/a:

kolaboracji z kim

Z antypolskimi władzami.

Jesteś jednym obsranym kłebkiem głupoty, hipokryzji i buty. Siedzisz u Niemca pod miotła i wypisujesz jak to pójdziesz Putina wgniatać w ziemię, ale raczej ci się marzy gw🤬cenie poborowych, bo masz nadzieje, że armia kolaborantów ci to umożliwi. Jesteś tchórzem odważnym póki masz wsparcie okupanta - jak kapo z obozów. Jak by żydzi dali ci pałke to byś nap🤬lał dzieci i starców przekonany o swojej moralnej wyższości - bo masz pałkę. AK takich jak ty likwidowała strzałem w ciemnej uliczce
Zgłoś
Kot-Jinx Wczoraj 16:59
zn506 napisał/a:

Fajnie że zauważyłeś, że Polak nie powinien bronić władz tego kondominium.
Nawiązujesz do tchórzy którzy siedzą na niemieckiej emeryturce i podjudzają do wojny?
Wreszcie załapałeś.
Poza Polską też będę niewolnikiem.
To tak nie działa. W Austrii chyba trzeba 10 lat przebywać i pracować, żeby starać się o obywatelstwo.
Powoli łaapiesz dlaczego uważam Polskę za niepolskie państwo
Twierdzisz, ze wsadzenie ci Glauberyta w dupę nie byłoby prawdziwą walką? Tylko byś udawał że się bronisz? Aż mi głupio że rozbudziłem twoje chore żądze.
A rządzący Polską żydzi też pogardzają i o tym otwarcie mówią.
Z antypolskimi władzami.
Jesteś jednym obsranym kłebkiem głupoty, hipokryzji i buty. Siedzisz u Niemca pod miotła i wypisujesz jak to pójdziesz Putina wgniatać w ziemię, ale raczej ci się marzy gw🤬cenie poborowych, bo masz nadzieje, że armia kolaborantów ci to umożliwi. Jesteś tchórzem odważnym póki masz wsparcie okupanta - jak kapo z obozów. Jak by żydzi dali ci pałke to byś nap🤬lał dzieci i starców przekonany o swojej moralnej wyższości - bo masz pałkę. AK takich jak ty likwidowała strzałem w ciemnej uliczce

Tak jak Cejrowski do Senyszyn powiedział.

Z idiotami się nie rozmawia. Idiotów się ignoruje.
Napisałeś tutaj tyle, że teraz już wiadomo na twój temat wystarczająco dużo.
Dołóż jeszcze kilka swoich uwag na temat kobiet i że chcesz wszystkim wp🤬l spuszczać, bo może niektórzy tutaj już zapomnieli o tym.
Zgłoś
zn506 Wczoraj 17:12
Kot-Jinx napisał/a:

chcesz wszystkim wp🤬l spuszczać

Wszystkim to nie, ale kolaborantowi, hipokrycie i dekownikowi - owszem spuściłbym srogi wp🤬l.

Napiszesz - "hehe - czem nie dasz rady!"

Ale te trzy osoby to jesteś jeden ty.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem