18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:06
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
PROFANACJA
nowynick • 2019-05-09, 8:10
prawaki dostają bólu dupska o profanację wizerunku Matki Boskiej, lewaki zawału, bo im działaczkę aresztowali, poseł Anna Maria Siarkowska składa donosy do płokułatuły , Świat ma z nas bekę, to ja idę krok dalej i sprofanuję Chrystusa

ukryta treść

PS Anka powodzenia w prokuraturze, autorzy, których nazwiska zresztą nietrudno ustalić powinni co najmniej na krzesło trafić
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wiewór 2019-05-09, 19:43
Pedofil nie jest homoseksualistów. To są dwie różne dewiacje.
Zgłoś
mygyry 2019-05-09, 19:49
Abraxus napisał/a:

Pedofil nie jest homoseksualistów. To są dwie różne dewiacje.

Niby dlaczego? można być pedofilem hetero i pedofilem homo, ale to nie odpowiada postępowej narracji prawda?

Skoro to są dwie różne dewiacje to dlaczego gdy pojawia się jakaś informacja o pedofilu to okazuje się w większości, że molestował dziewczynki lub chłopców a mało kiedy biseksulanie
Zgłoś
werther 2019-05-09, 22:02
nowynick napisał/a:

prawaki dostają bólu dupska o profanację wizerunku Matki Boskiej, lewaki zawału, bo im działaczkę aresztowali, poseł Anna Maria Siarkowska składa donosy do płokułatuły , Świat ma z nas bekę, to ja idę krok dalej i sprofanuję Chrystusa

Póki co sprofanowałeś swój mózg. A nie, czekaj...

Hint: chrześcijańska i judaistyczna tęcza ma swoją symbolikę i ma 7 pasów, ta druga, nowsza - 6.
Zgłoś
Wiewór 2019-05-09, 23:05
mygyry napisał/a:

Niby dlaczego? można być pedofilem hetero i pedofilem homo, ale to nie odpowiada postępowej narracji prawda?
Skoro to są dwie różne dewiacje to dlaczego gdy pojawia się jakaś informacja o pedofilu to okazuje się w większości, że molestował dziewczynki lub chłopców a mało kiedy biseksulanie

Może Freud by wiedział. Ja wiem tyle, że pedofila rajcuje przemoc na dzieciach i że nie mają dorosłych ciał.
Zgłoś
s................s 2019-05-09, 23:59 2
W Niemczech to ocipieć idzie od ilości tych pedalskich flag. Na każdym sklepie, na każdym rogu najebane tego gówna (podobnie jak wszelkiej maści flyerów Antify i tym podobnego syfu). W robocie chyba ze trzy naliczyłem, jedna z hasełkiem "be queer"! Brzmi jak jakaś zachęta do bycia pedrylem... Zresztą Niemcy faktycznie są queer. Widzisz wychudzonego heteroniepewnego zjeba z zielonymi włosami, tunelami w uszach, skrajnie chujowymi dziarami z jakiegoś szablonu i toną kolczyków na ryju, to od razu wiesz że rodowity Aryjczyk. O bogatej kulturze podpierdalania i dzwonienia na pały z powodu byle gówna już nie wspomnę.
Ktoś mi wyjaśni o co w tym wszystkim chodzi? Bo za takimi pierdołami zawsze idą pieniądze. Uchodźców przecież też nikt nie przyjmuje "z dobrego serca", bo nie tak działa świat. Ale kto mi powie, jaki jest cel w tej natarczywej promocji zboczeń, bo to całkiem intrygujące!

Swoją drogą, pamiętam jak się śmiałem kilkanaście lat temu z tych wszystkich teorii na temat teletubisia pedała. "Co za zjeb wymyśla takie srogie tezy", mawiałem. Teraz kurwa dopiero dostrzegam, że ta cała pedalizacja społeczeństwa to już trwa od lat. Widać to wszędzie - w filmach, grach, w literaturze to nie wiem, ale pewnie też (mam za dużo klasyki do nadrobienia by śledzić nowoczesne śmieciowe pisarstwo).

I jakkolwiek nie miałem nigdy nic do osób o odmiennej orientacji, to teraz na ich widok mi się nóż otwiera. A to zasługa tylko i wyłącznie tych spierdolonych środowisk LGBT wpierdalających się w każdy aspekt życia chyba jeszcze natarczywiej niż kościół katolicki. W Polsce na szczęście jeszcze tego tak nie widać, ale na zachodzie skala tego zjawiska jest ogromna, a jakikolwiek głos rozsądku w sprawie tej propagandy jest zaraz traktowany jako atak, albo nawet faszyzm (a to ironia) i może się spotkać z represjami.

Uff, jak dobrze że nie mieszkam na stałe w tej lamerskiej szwablandii, Podkarpaciu Europy...
Zgłoś
mygyry 2019-05-10, 7:29 2
Abraxus napisał/a:

Może Freud by wiedział. Ja wiem tyle, że pedofila rajcuje przemoc na dzieciach i że nie mają dorosłych ciał.

To poszukaj informacji na temat pedofilii i adopcji dzieci przez pary homo.
Chrześcijaństwo ze swoimi poglądami było tak nachalne jak pedalstwo teraz wieki temu, teraz pleban mi co najwyżej przyjdzie na kolędę i grzecznie zapyta czy może wejść, jak mu powiem, żeby spierdalał to grzecznie sobie pójdzie jak powiem pedałowi, żeby spierdalał to jestem homofobem, włączam tv = LGBT, odpalam neta LGBT, słucham radia LGBT. Nie ma dnia żeby w mediach dewianci nie mieli jakiegoś problemu do świata, a to że w bajkach nie ma związków homo, a to że w nowych gwiezdnych wojna pojawią się pary homo, a to że znowu gdzieś maszerują i tak można wymieniać bez końca.
Sami doprowadzają do skrajnego wkurwienia społeczeństwa nie dla tego, że rżną się w dupę, ale dlatego że są nachalni w promowaniu siebie i swojego stylu życia.
Zgłoś
Wiewór 2019-05-10, 7:34 2
@up zgadzam się. Też mnie to wkurwia.
Pedalstwo było zawsze. Za komuny też mieli swoje miejsce gdzie się spotykali. Wszyscy wiedzieli, że są cioty i wszyscy mieli na to wyjebane.
W Polsce nikt ich nigdy nie prześladował a teraz tak wciskają wszystkim na siłę swoją wizję świata, że wzbudzają agresję.
Zgłoś
mygyry 2019-05-10, 7:49 1
Abraxus napisał/a:

@up zgadzam się. Też mnie to wkurwia.
Pedalstwo było zawsze. Za komuny też mieli swoje miejsce gdzie się spotykali. Wszyscy wiedzieli, że są cioty i wszyscy mieli na to wyjebane.
W Polsce nikt ich nigdy nie prześladował a teraz tak wciskają wszystkim na siłę swoją wizję świata, że wzbudzają agresję.

Teraz prócz wciskania wizji swojego świata zaatakowali symbolikę osób, którym może to przeszkadzać i o ile jakoś nie czuję się z tym związany to rozumiem, że dla wielu to po prostu kropla, która przelewa czarę goryczy, bo w sporej większości te osoby nic nie robią przeciwko osobom homo a sami stali się celem ataku. To nie jest droga do walki o równe prawa ani o tolerancję.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem