Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
''Protestuję przeciwko nazywaniu PiS prawicą! To jest partia skrajnie lewicowa!!!
A ja protestuje sprzeciwiając się by parchy posługiwały się językiem polskim, miały polskie nazwiska i obywatelstwa, tyle że nic z tych protestów.
Chcą uchodzić za nowoczesnych, tolerancyjnych kochających wszystkich bla bla, przecież to hipokryzja jak nie wiem, zresztą po co im to?
Teraz macie w Londyńskiej galerii obrazy pozakrywali bo się muzułmańcom nie podobają i co pojadą nasze lewaki rozdzierać się Rejtanem na ulicy w walce o wolność sztuki?
Protestuję przeciwko nazywaniu PiS prawicą! To jest partia skrajnie lewicowa!!!
PiS to ani lewica ani prawica tylko populistyczna socjalno katolicka mieszanka. Jedni z "nadania" ojca Rydzyka, drudzy za 5 stów, inni ugrali na migrantach z Afryki. Widzą czego chce przeciętny Polak i mu to dają sami zgarniając kolejne głosy, a że większość to debile to głosują na prokuratorów stanu wojennego, posłankę która lata z donosami na obrazek, Macierewicza itp. itd. Ludzi których powinno się psychiatrycznie przebadać zanim dało władze (to chyba w preambule naszej konstytucji powinno być zapisane).
Jaki to w ogóle obciach wizerunkowy dla Polaków jak Guardian czy Helsińska Fundacja Praw Człowieka o tym mówi. Polak - zaślepiony chrześcijanin ekstremista, żyjący dalej niczym muzułmanin w X wieku. Wstyd za granicę jechać i przyznać skąd się jest.
PiS to ani lewica ani prawica tylko populistyczna socjalno katolicka mieszanka.
Wymieniłeś właśnie elementy faszyzmu..
Faszyzm to nic innego jak skrajna lewica plus odwoływanie się do tradycyjnych wartości rodzinnych, populizm i socjalizm.
Żadna partia socjalistyczna, która rozdaje publiczne pieniądze nie ma prawa być nazywana prawicową.
Prawica to przede wszystkim ograniczanie socjalizmu.
Jaki to w ogóle obciach wizerunkowy dla Polaków jak Guardian czy Helsińska Fundacja Praw Człowieka o tym mówi. Polak - zaślepiony chrześcijanin ekstremista, żyjący dalej niczym muzułmanin w X wieku. Wstyd za granicę jechać i przyznać skąd się jest.
Na zachodzie kazdy ma wyjebane na polskę. problem to sie zaczyna jak nie ma kto im szparagów wyzbierac albo dupy podetrzeć. Wtedy zauważaja Polskę. a te w3szystkie Guardiany, fudacje i inne bzdety i tak sie produkuja na potrzeby własnego odbiorcy, ewentualnie by wspomóc polska targowice.
Jestem kilkukrotnie na targach w Niemczech i nigdy nie pojawiał sie temat "co sie w Polsce odpierdala", nawet na zakrapianych imprezach. Niemcy do nas też przyjezdzaja i widza co sie dzieje, jak wygląda Polska.
prawaki dostają bólu dupska o profanację wizerunku Matki Boskiej, lewaki zawału, bo im działaczkę aresztowali, poseł Anna Maria Siarkowska składa donosy do płokułatuły , Świat ma z nas bekę, to ja idę krok dalej i sprofanuję Chrystusa
Rozgrzeszam Cię synu, a za pokutę trafisz do tęczowego piekła, gdzie będziesz codziennie walony w dupsko przez pedałów. amen
Na zachodzie kazdy ma wyjebane na polskę. problem to sie zaczyna jak nie ma kto im szparagów wyzbierac albo dupy podetrzeć. Wtedy zauważaja Polskę. a te w3szystkie Guardiany, fudacje i inne bzdety i tak sie produkuja na potrzeby własnego odbiorcy, ewentualnie by wspomóc polska targowice.
Jestem kilkukrotnie na targach w Niemczech i nigdy nie pojawiał sie temat "co sie w Polsce odpierdala", nawet na zakrapianych imprezach. Niemcy do nas też przyjezdzaja i widza co sie dzieje, jak wygląda Polska.
no właśnie to wcale tak nie jest, że nie wyrabiają nam opinii. Zobacz prosty przykład: Wenezuela głoduje... kraj z największą ilością ropy na Świecie? Zacznijmy od tego Hugo Chavez publicznie znieważał amerykańskiego prezydenta, wolał się układać z innymi, kiedy umierał wybrał następce również nieprzychylnego USA. CIA od lat podkopuje im gospodarkę i miesza w kursie waluty, Wykańczają ich finansowo i publikują obrazki głodujących obywateli. Nowy sposób wojny. Po udanym przewrocie (Świat w tej nagonce już zaakceptował jakiegoś samozwańczego prezydenta na którego nawet nikt nie głosował poza Trumpem i kolegami) łapy położą na tej roponośnej krainie.
A jak jest w ukochanym mieście Bolivara?
Cały świat pod nosem powtarza o jakiś ekstremach, które się u nas odpierdalają, na szczęście dużo ropy u nas nie ma, bo już wujo Sam chciałby nas uciskanych oswobadzać...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów