wnioskuje że gra w Diablo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@up koszulkę, nóż na stole, rozłożenie puszek po napojach energetycznych, nawet skrzynka komputera jest podobna. No i ten ochraniacz na nadgarstek...xtreme sport kurwa!
Tu macie podobnego na live 24/7 (juz kiedys zagoscil na sadolu) - http://cybermanshow.fi/
I weź tu przestań grać jak na każdym kroku przypominają Ci o wowie ...
bloodwar napisał/a:
Typowy gracz - łysy (a resztki włosów - przetłuszczone), blada skóra, nadwaga, trądzik - zero szans u jakiejkowliek kobiety. Ale za to staty ma na pewno wyjebane w kosmos
co jak co, ale opalenizna to chujowa rzecz i lepsza już blada cera niż spalona na słońcu albo, o zgrozo na solarium
W wowa też nikt już nie gra. MoP to przesyf. Oby WoD był lepszy.
Tym mi smakujesz słodziej:
I słońcem i księżycem,
Rozkoszą nienasyceń,
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
Trzeba sie czasem oderwac od rzeczywistosci ....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów