📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak ma się zamiar takie akcje odpierdalać, to zdejmuje się najpierw tablice...
Pewnie nie wiedział że tak nie można to takie modne teraz 😉
shoe5maker napisał/a:
To teraz wyobraź sobie że co 10 - ty tak robi, a ty stoisz przez nich.
A później wyobraź sobie, że masz terenowy samochód i też możesz tak pojechać.
dżonyłojlker napisał/a:
No i prawidłowo, ale teraz takie spedalenie, że cioty po gaciach srają bo przepisy kurła...
Dokladnie! Nikomu nawet nie przyjdzie do głowy żeby jeździć po DDR 3 tonowym jeepem, sama się nie zniszczy, na co pójdą podatki, na służbę zdrowia? 😁
Zajebiste, jak reklama jeepa
EinsZweiPolizei napisał/a:
Do takich zadań ten samochód został zaprojektowany
Auto terenowe zostało stworzone do przecinania chodników i ulic. AUTO TERENOWE? Tak?
Qmil673 napisał/a:
Odebrać prawko takiemu debilowi.
lepiej życie.
[ Dodano 2024-11-17, 10:07 ]
slupczanin napisał/a:
A później wyobraź sobie, że masz terenowy samochód i też możesz tak pojechać.
mam. i nie jezdze jak debil po chodnikach i trawnikach.
kierowca tego auta to kompletnydebil a ludzie którym się podoba jego jezda to jeszcze wieksi debile.
Polak_mały napisał/a:
Dokladnie! Nikomu nawet nie przyjdzie do głowy żeby jeździć po DDR 3 tonowym jeepem, sama się nie zniszczy, na co pójdą podatki, na służbę zdrowia? 😁
Bez przesady, to auto waży dwie tony (z benzynowym 3.7). Niedaleko mnie jest ścieżka prowadząca do jednej miejscowości turystycznej i mogą się nią poruszać maszyny rolnicze.
Trolik1 napisał/a:
Ciekawe czy tłumok odpowie. No chyba że xsiundz czy polityk, to wiadomo. Nietykalny.
Do Macierewicza jeszcze mu brakuje, bo wyliczyli, że powinien dostać w okolicach 35 pkt.
Może identyfikuje się jako rower crossowy?
jak ja nie cierpię tego kurwiasto - ruskiego genu cwaniaczka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów