Przedstawiam Wam drodzy Sadole naszego wybitnego Profesora, którego miałem ogromną przyjemność poznać podczas wykładów w Krakowie. Wygłoszony przez Profesora wykład jest doskonałym dowodem, że poczciwa pała i szparsko mogą być natchnieniem. Końcówkę polecam w chuj.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kamerzysta to ma chyba parkinsona
Odskocznia w chuj. A ja myślałem ze mam spoko wykładowców
To przykre, że wszyscy z sadistica tego zajebistego psychofarmakologa zapamiętają po wykładzie, który poprowadził zdecydowanie dla jaj, a nie z tego, co rzeczywiście robi.
Już nigdy nie będzie takiego lata
Gdyby tacy nauczyciele byli w szkołach to nie rosłoby pokolenie pojebańców, którzy spierdalają z lekcji, żeby pobawić się w słoneczko...
Taki to zaciekawi, słowa trafiają do głowy, a nie tylko regułki po których po 5 minutach lekcji głowa ma dosyć i idzie w pizdu myśląc o niebieskich migdałach.
Taki to zaciekawi, słowa trafiają do głowy, a nie tylko regułki po których po 5 minutach lekcji głowa ma dosyć i idzie w pizdu myśląc o niebieskich migdałach.
Nie powiem, bo człowiek tych pseudo stand-uperów bije na głowę. Kamerzysta tylko mógłby strzelić jakieś dwie setki, żeby mu tak ręce nie latały...
pójdzie banda baranów na studia na których tylko o takich rzeczach uczą a potem dostaną tytuł magistra nauk chujowych i nazywając siebie ludźmi wykształconymi psują opinię tym którzy na prawdę posiadają jakieś umiejętności.
Polecam artykuły tego pana! Szczególnie jak kogoś interesuje psychologia/neurologia/środki odurzające.
@Panikara97 skoro w nicku jest Twój rocznik to co Ty możesz wiedzieć o wykładach?
BVLBI napisał/a:
Z tym, że tutaj temat krótkiego wykładu wiązał się z obscenicznością. Fakt bycia profesorem nie świadczy o tym, że nie może taka osoba poruszać tematów wulgarnych i obscenicznych. Dopierdalasz się jak cygan do torebki. Profesor nawiązał do tematu w sposób żartobliwy, który raz, że ma zainteresować, a dwa, że nauczyć.
Jak to powiedział mój wykładowca "z człowiekiem inteligentnym można rozmawiać na każdy temat"
TomdeX napisał/a:
Gdyby tacy nauczyciele byli w szkołach to nie rosłoby pokolenie pojebańców, którzy spierdalają z lekcji, żeby pobawić się w słoneczko...
Znasz tai przypadek ze swojego otoczenia, albo z opowieści? Nie? No właśnie.
Polecam blog Profesora: vetulani.wordpress.com/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów