oczywiście zaraz spod kamieni powypełzają obrońcy zwierząt i co oni by to nie zrobili w tej sytuacji....
oczywiście zaraz spod kamieni powypełzają obrońcy zwierząt i co oni by to nie zrobili w tej sytuacji....
mnie raz upierdolił owczarek niemiecki w noge do kości wiem co to za ból chuja udusiłem a ten dalej nogi nie puścił .... cipa nie trzymała go w kagańcu i na smyczy miałem prawo!
Brawo ! każdy powinien miec broń by bronić się przed kundlami ... szczeknięcie psa oznajmia że chce zaatakować masz prawo odstrzelić jak właściciel nie trzyma go MOCNO i nei ma kontroli nad takim zębatym srającym skurwielem ... pif paf i spokój ! jeszcze psa oddał bym bezdomnym aby się najedli .
mnie raz upierdolił owczarek niemiecki w noge do kości wiem co to za ból chuja udusiłem a ten dalej nogi nie puścił .... cipa nie trzymała go w kagańcu i na smyczy miałem prawo!
a w tej bajce były smoki ?
a w tej bajce były smoki ?
W twojej były dobre psy z krainy czarów, które nigdy nie atakują człowieka i brzydzą się mięsem.
Pieski widocznie wparowały do domu i zrobiły rozróbę. Może nawet zagryzły dziecko. Psy zbierające się w stada zawsze atakują osamotnionych ludzi.
W twojej były dobre psy z krainy czarów, które nigdy nie atakują człowieka i brzydzą się mięsem.
Pieski widocznie wparowały do domu i zrobiły rozróbę. Może nawet zagryzły dziecko. Psy zbierające się w stada zawsze atakują osamotnionych ludzi.
w mojej nie było żadnych psów ale jak tam sobie ubzdurałeś to masz. a chodziło mi o tą jego przypowieść o owczarku i duszeniu, pewnie jechał na różowym jednorożcu do księżniczki w wieży.
Większość filmików z udziałem psa (pogryzienia, ataki itd.) to właśnie ta rasa.
W sumie to odstrzeliłbym jeszcze właściciela za takie wychowanie i odjebanie akcji.
... szczeknięcie psa oznajmia że chce zaatakować...
Się chuja znasz obsrańcu. Jeżeli jest agresywny to unosi nos i pokazuje przednie zęby, samo szczekanie nic nie znaczy.
samo szczekanie nic nie znaczy.
nie jestem ekspertem ale czy aby na pewno szczekanie nic nie znaczy?
nie jestem ekspertem ale czy aby na pewno szczekanie nic nie znaczy?
W sensie nie jest oznaką chęci ataku, psy szczekają z wielu powodów.
Stwierdzenie "szczeknięcie psa oznajmia że chce zaatakować" jest idiotyzmem na takim samym poziomie jak erekcja mężczyzny oznajmia że chce gwałcić.
W sensie nie jest oznaką chęci ataku, psy szczekają z wielu powodów.
Najlepiej szczekają czy już bardziej piszczą kiedy dostaną gradem z pompki jak w tym filmie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów