Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 51 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
WKND 2024-10-31, 12:11 1
Taki fajny ten próg, niezbyt widoczny. Nawet przepisy mówią o konieczności malowania jaskrawą odblaskową farbą, lub montowania gotowych z odblaskami. Choć i u nas przepisy to często teoria...

"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"
Voltaire
Zgłoś
Siriuz 2024-10-31, 12:37
Jebać ludzi budujących takie gówna. Wywieźć ich wszystkich do puszczy i niech tam sobie mieszkają w szałasach z małpami.

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-10-31, 14:16
Dlaczego nie ma żadnego kiblarza? Takie coś to przecież śmierć dla motocipki

WKND napisał/a:

Taki fajny ten próg, niezbyt widoczny. Nawet przepisy mówią o konieczności malowania jaskrawą odblaskową farbą, lub montowania gotowych z odblaskami. Choć i u nas przepisy to często teoria...

W PL niby jest znak drogowy, który powinien stać przy takich gównach, ale problem w tym, że wygląda w chuj podobnie do znaku, który oznacza zwykłe wertepy (A11 i A11a) przez co jest często używany jako substytut naprawy nawierzchni. Niekiedy po prostu można nie zauważyć co autor miał na myśli i wjebać się na taką katapultę.
Zgłoś
darayavahus 2024-10-31, 14:30
Na bank wpadłą na ten "genialny pomysł" jakaś pizda.
Zgłoś
mireczek86 2024-10-31, 14:45
Wiatr w włosach, szybkie samochody i kobiety, serial gotowy.
Zgłoś
beeveer 2024-10-31, 14:57 1
założe się że to meksyk. tam oprócz autostrad progów nasrane jest wszędzie. nawet na 3 pasmowych drogach z dopuszczalną prędkością 80. nigdy nie są pomalowane, czasem stoi znak. nie znam człowieka, który pierwszy raz pojechał do meksyku, i nie przeleciał się na tym jak na filmie. ja też latałem jak oni.
Zgłoś
Pietrushka 2024-10-31, 15:14
Muczkowski napisał/a:

Jeśli uzasadnione jest ograniczenie prędkości w tym miejscu i jest to poprzedzone wielkimi znakami, a lubiący zapierdalać maja to w dupie, to mi się takie rozwiązanie znacznie bardziej podoba niż jakieś pedalskie radary : D

Co nie? Na chuj komuś wystawiać mandat jak za naprawe zawieszenia zapłaci $$ I może ryj kierownica rozbije
Zgłoś
BearP 2024-10-31, 17:04
cus podobnego spotkało mnie na "autostradzie" w Albanii kilka lat temu nazad całe szczęście skończyło się na pogubieniu kołpaków
Zgłoś
PabloSkills 2024-10-31, 17:53
Trzeba poczekać na BMW... To będzie lot.
Zgłoś
majeńka 2024-10-31, 18:18
Siriuz napisał/a:

Jebać ludzi budujących takie gówna. Wywieźć ich wszystkich do puszczy i niech tam sobie mieszkają w szałasach z małpami.

beeveer napisał/a:

założe się że to meksyk. tam oprócz autostrad progów nasrane jest wszędzie. nawet na 3 pasmowych drogach z dopuszczalną prędkością 80. nigdy nie są pomalowane, czasem stoi znak. nie znam człowieka, który pierwszy raz pojechał do meksyku, i nie przeleciał się na tym jak na filmie. ja też latałem jak oni.

BearP napisał/a:

cus podobnego spotkało mnie na "autostradzie" w Albanii kilka lat temu nazad całe szczęście skończyło się na pogubieniu kołpaków

I właśnie dlatego takie rozwiązanie jest dobrym pomysłem: skoro na debili co zapierdalają bo mają poglądy że mogą mandaty nie działają, po czymś takim zapierdalać przestaną.

1.XI — niech będzie i twoim świętem!
Zgłoś
Don_cziczi 2024-10-31, 18:23
Ten ostatni jak Robert Mateja za najlepszych swoich skoków, lądował na buli 😅
Zgłoś
elim 2024-10-31, 19:53
Na innej stronce na której pojawił się ten filmik były informacje że to naprawdę autostrada (lub droga jej odpowiadająca), a do tego przed tym progiem w ogóle nie ma ostrzeżeń przed nim, dlatego tak ładnie na nim latają.
Zgłoś
Siriuz 2024-10-31, 20:20 1
majeńka napisał/a:

I właśnie dlatego takie rozwiązanie jest dobrym pomysłem: skoro na debili co zapierdalają bo mają poglądy że mogą mandaty nie działają, po czymś takim zapierdalać przestaną.

Może ze swoimi mądrościami udasz się do np Birmy. Tam będziesz doły kopała, żeby samochody nie jeździły za szybko. Idealnie wpasujesz się w klimat ludzi nie przystosowanych do życia w cywilizacji technicznej.

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Muczkowski 2024-10-31, 23:02
Siriuz napisał/a:

Może ze swoimi mądrościami udasz się do np Birmy. Tam będziesz doły kopała, żeby samochody nie jeździły za szybko. Idealnie wpasujesz się w klimat ludzi nie przystosowanych do życia w cywilizacji technicznej.

za duzo debili na drogach to i coraz bardziej kreatywne pomysly na debili wybijanie wszystko sie samo balansuje, jak to w naturze czlowieka. Myslisz, ze ktokolwiek wyniesie z tego lekcje?
Zgłoś
smc Wczoraj 0:08
Focusem STi takie progi przeskakiwałem z uśmiechem na twarzy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów