📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:53
[ Dodano: 2024-10-31, 09:38 ]
Powinna być tam kamera na żywo
[ Dodano: 2024-10-31, 09:38 ]
Powinna być tam kamera na żywo
Cud technologiczny haha Ciekawe jak często motocyklem ktoś się wypierdoli.
nupeks003 napisał/a:
Co za idiota wpadł na taki pomysł? XD
Liczę na więcej filmików z tego arcydzieła
Jeśli uzasadnione jest ograniczenie prędkości w tym miejscu i jest to poprzedzone wielkimi znakami, a lubiący zapierdalać maja to w dupie, to mi się takie rozwiązanie znacznie bardziej podoba niż jakieś pedalskie radary : D
Muczkowski napisał/a:
Jeśli uzasadnione jest ograniczenie prędkości w tym miejscu i jest to poprzedzone wielkimi znakami, a lubiący zapierdalać maja to w dupie, to mi się takie rozwiązanie znacznie bardziej podoba niż jakieś pedalskie radary : D
Wedle OP-a to jest odcinek autostrady, więc jakie uzasadnione ograniczenie prędkości z progiem zwalniającym?
nupeks003 napisał/a:
Wedle OP-a to jest odcinek autostrady, więc jakie uzasadnione ograniczenie prędkości z progiem zwalniającym?
Dlatego zaczalem od 'jesli' ale wiem, ze gowno wiem
Kiedyś tak przeleciałem przez próg na Litwie 😅
W tej Polsce obranej jebanej jest tak samo, robią taki próg z gówna bo tak jest taniej, w ogóle go nie widać, nie ma odblasków, i każdy w pada na niego. Nic dziwnego ze Putin chce denazyfikacji tu
hmm, niestety muszę trochę popsuć humor :/ U azjatów przez miasto autostrady (czy raczej odpowiedniki dróg szybkiego ruchu) są najczęściej puszczone:
-w większych miastach po estakadzie (co widzimy tutaj)
-w mniejszych, ogrodzonym środkiem, gdzie od czasu do czasu są zjazdy tylko do bocznej, równoległej drogi obsługującej ruch lokalny.
Do tego dodajmy fakt, że jest jest już późno, więc ruchu nie ma.
reasumują, to środek miasta i lokalna droga, więc przy ich kulturze jazdy z progiem nad wyraz pożądanym. Jest szeroka, bo bo aut dużo, nie dlatego, że jest przeznaczona do zapierdalania.
-w większych miastach po estakadzie (co widzimy tutaj)
-w mniejszych, ogrodzonym środkiem, gdzie od czasu do czasu są zjazdy tylko do bocznej, równoległej drogi obsługującej ruch lokalny.
Do tego dodajmy fakt, że jest jest już późno, więc ruchu nie ma.
reasumują, to środek miasta i lokalna droga, więc przy ich kulturze jazdy z progiem nad wyraz pożądanym. Jest szeroka, bo bo aut dużo, nie dlatego, że jest przeznaczona do zapierdalania.
gdfgdf napisał/a:
W tej Polsce obranej jebanej jest tak samo, robią taki próg z gówna bo tak jest taniej, w ogóle go nie widać, nie ma odblasków, i każdy w pada na niego. Nic dziwnego ze Putin chce denazyfikacji tu
te twoje "tu" nie odnosi się do Polski upadlińcu obszczany! a jak się u gościnnego sąsiada nie podoba to nikt cię nie zmusza do pobytu, zawsze możesz wrócić silić szeregi obrońców ojczyzny, czego z całego serca ci życzę!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów