📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kiedyś VW t4 jak przeleciałem przez taki próg to koleżanki dwie które siedziały w ostatnim rzędzie foteli wyjebały głowami w sufit to jedna sie rozpłakała i miała focha przez weekend.
próg był czarny i ja go nie widziałem (taki wyasfaltowany próg)
próg był czarny i ja go nie widziałem (taki wyasfaltowany próg)
Jeśli nie jest oznakowany , i nie było znaku ograniczenia prędkości , to po takim uderzeniu zatrzymałbym sie na boku , sprawdził co z miską olejową i nawet jakby była tylko przerysowana , to dzwoniłbym na policję .
Jak nie ma tego znaku przed, oglądamy auto i dzwonimy po policje.Zarządca drogi jest od tego żeby te kurewskie progi były oznaczone
A co ciekawe, podobno znak mówiący o ograniczeniu prędkości znajdujący się na tym samym słupku co powyższy,obowiązuje jedynie na progu
Przypomniało mi się jak kiedyś jeden instruktor na kursie prawka opierdolił mnie za to, że zwolniłem przed progiem (!) i kazał przejeżdżać po następnych z maksymalną dozwoloną prędkością (!!) - najczęściej było to 30km/h. Ciekaw jestem w jakim stanie jest jego samochód.
rzeczywiście, znaku nie widać, ale osobiście jeżdząc po naszych pięknych drogach to nawet nie patrzę na znaki tylko na drogę 2-5metrów przed autem aby sobie go nie rozpierdolić lub nie wykrzywić felgi... tak że nie wiem o czym myśleli kierowcy przelatujący nad nim...
a co do policji, to rzeczywiście, powinno się wzywać za każdym razem gdy "droga uszkodzi ci auto", tyle że teraz coraz częsciej widać znaki 30-50 a pod nim "jezdnia uszkodzona" potem oni ci udowodnią że jechałeś za szybko i chuja z odszkodowania
a co do policji, to rzeczywiście, powinno się wzywać za każdym razem gdy "droga uszkodzi ci auto", tyle że teraz coraz częsciej widać znaki 30-50 a pod nim "jezdnia uszkodzona" potem oni ci udowodnią że jechałeś za szybko i chuja z odszkodowania
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów