📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jaka dzicz banderowska! Może oni tylko spali. Gość w majtkach laska w koszulce!
baronturbina napisał/a:
swoją kobietę też tak tłumaczysz jak śpi z sąsiadem ?
baronturbina napisał/a:
dzicz banderowska!
chuj w ukraińców, ale jak Ty połączyłeś kitajców z tym określeniem to ja nie wiem. "nam nie powiedzą że białe jest białe a czarne jest czarne" ale domyślam się na kim się wzorowałeś.
i bardzo dobrze
baronturbina napisał/a:
laska w koszulce ... i też w spodniach od piżamy,.. to powinno ją ostatecznie i całkowicie zwoić z poczucia winy wobec napastników .
baronturbina napisał/a:
No masz rację !
banderowcy ha tfu ! tak właśnie zabijali śpiących bezbronnych Polaków, swoich sąsiadów.
Tylko zamiast rak i nóg używali siekier, wideł i obuchów. Ale też przychodzili w nocy jak ludzie spali, bo bali sie konfrontacji za dnia, jak to banderowskie ścierwa i tchórze.
Wreszcie coś z sensem napisałeś od dłuższego czasu, choć nie było to Twoim celem... a wręcz przeciwnie...
Tak
Vindizel napisał/a:
chuj w ukraińców, ale jak Ty połączyłeś kitajców z tym określeniem to ja nie wiem. "nam nie powiedzą że białe jest białe a czarne jest czarne" ale domyślam się na kim się wzorowałeś.
Przecież widać że to Ukraińcy wpadają! Po stopach poznałem. U mnie na osiedlu Ukraińcy przebierają się za Hindusów i biją Polaków. W ten sposób podsycają nienawiść do wszystkiego co niepolskie!!!
Zdrada w GACIACH - to pod publiczke aby ciemnota kupiła FACKE news....
Co koleś zawinił? Laska dała dupy to jej wypierdol. Przecież każdy skorzystał by gdby sąsiadka zaspraszala
Ja się zastanawiam czemu zdrada w nieformalnych związkach nie jest karalna skoro wywołuje tyle negatywnych emocji
Miał majtochy do niczego nie doszło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów