📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Też mi kurwa impreza, tylko stoją jak chuj w ręku i się patrzą jak szpak w pizdę, poza tym nic się nie dzieje.
o 22 się już skończyła, więc co to kurwa za impreza w ogóle? Jeszcze na początku jakiś młot się wypowiada...
Pomysł fajny, realizacja kiepska.
Ja zamiast pierdzielic głupoty nie od rzeczy, zapytam gdzie ta impreza...?? bo jakos nie widac tej wielkiej imprezy, poza <500 ludzmi...??
Impreza jak ta lala:
-Brak pokaźnych ilości alkoholu ( kto się dorwie ten wypije )
-Wszyscy stoją w miejscu i rozmawiają ( bo przecież sam tańczył nie będę )
-Koniec przed 20 ( ciemno już, rodzice co powiedzą.. )
-Brak pokaźnych ilości alkoholu ( kto się dorwie ten wypije )
-Wszyscy stoją w miejscu i rozmawiają ( bo przecież sam tańczył nie będę )
-Koniec przed 20 ( ciemno już, rodzice co powiedzą.. )
Spoko muzyka? ciekawe...
No cóż. Garnitur to bardzo ładne ubranie, a kurwy nie mają prawa niszczyć mienia publicznego. Za takie coś kurwa łapska pourywać gówniarzom!
Tam w policję rzucali wszystkim czym się dało. Tutaj nie mieli czym xd
No to koleżka miał niezłe sprzątanko
projekt g. gimbaza w passie. nie ma spalonej chaty,nie ma projektu.
jak to właśnie chyba powinno nazywac się projekt gimbaza
podajcie nazwe kawałka ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów