EDIT: strona projektu facebook.com/GrazynaZarkoo
GW o projekcie: wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,12167737,_Chce_jej_przypier_______in...
Ślepota żywi świata szaleństwaa wiec....moze i nie nazywa sie Grazynka Grazynka, ale jak dla mnie to sciema, kobiecie zaczelo sie robic niebezpiecznie wiec teraz grupa madrych ludzi wymyslila jakis projekt zeby odwrocic uwage od glupoty jaka zrobila, gazete z data kiedy zaczeli ten caly ''projekt'' chce zobaczyc!!!
Matko, co ja kurwa czytam?
EDIT: @down
o zaczęło się
ja pierdolę, było wiadomo że to babka od pani barbary (gimbuski tego nie wiedziały, bo jak baśka zaczynała karierę, to one zaczynały podstawówkę ) itp. a cały ten gnój to gimbusowi fanboye Tuska i Wojewódzkiego rzucający teksty o moherach i tępi ateiści typu "boga nie ma bo nikt go nie widział". drugą pojebaną sprawą są ci jebani vlogerzy. od kiedy okazało się, że każdy może zarobić na partnerstwie z youtube, chordy gimbusów ruszyły masowo z produkowaniem swoich mądrości życiowych naśladując ich idola niekrytegoidiotę, bo może uda się dorobić do kieszonkowego. Ci starsi vlogerzy są tak samo żałośni, bo kurwa udają celebrytów i pierdolą, że jeden z drugim się pokłócił. ta jebana moda dotarła niestety na sadola i już nie jeden gimbus wrzucał tu filmiki, żeby zgłaszać tego i tego bo jest taki i sraki. kurwa a żyłem sobie spokojnie w niewiedzy na temat tego vlogowego gówna, które trwa od kilku miesięcy, ale gimbusy są nawet na sadolu. serdeczny apel do gimnazjalnych ateistów i wszystkich vlogerów: WYPIERDALAĆ!!!