18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
Z kroniki Taniego Państwa:
W Elblągu rozpoczęto unikalny w skali światowej projekt stawiania murów bez fundamentów. Co prawda pierwsze efekty rozczarowują, jednak nie zniechęcają naszych dzielnych inżynierów. Trwa gorąca debata na temat konieczności budowy dodatkowego muru osłaniającego widoczną na zdjęciu konstrukcję przed wiatrem.

Projekt wspierany jest z unijnego funduszu Innowacyjna Gospodarka.

Zgłoś
Mycroft 2012-10-22, 8:02 1
To jest pomnik postawiony temu Misiu przez fanklub Barei.

Nawiązując : Główny konsultant dostaje 20% ogólnej sumy kosztów. Więc im on ten mur jest droższy tym...
Zgłoś
seb44 2012-10-22, 9:41
Widać, że na fotce jest strona górna murku, jeśli się lepiej przyjrzycie to fundamenty jakie są, takie są...
Zgłoś
x................s 2012-10-22, 10:39 1
MIhau_ napisał/a:

Dzieki temu, ze nie bylo fundamentow zaoszczedzono kupe kasy!

fundament to miało ale chyba nie użyli prętów zbrojeniowych
Zgłoś
RadekD 2012-10-22, 13:08 4
Z innej perspektywy
Zgłoś
m................n 2012-10-22, 13:15 5
To drugie zdjęcie pokazuje co było nie tak... brak prętów zbrojeniowych i to było przyczyną a nie brak fundamentów które przecież widać.
Zgłoś
mkrawat 2012-10-22, 13:16
Innowacyjna Gospodarka = Innowacyjna Konstrukcja
Zgłoś
M................a 2012-10-22, 14:09
Nie uwierzycie ale to dopiero początek elbląskich ,,innowacji".
Gdy dziś szedłem tamtędy na wf,żeby wejść na salę trzeba było przejść przez płot,kolega natomiast podtrzymywał bramkę żeby nie runęła,bo postawiona w podobnie chujowy sposób co murek.
Zgłoś
x................s 2012-10-22, 15:00
sytuacja jest prosta, firma, która wykonała tą robotę musi oddać całą dotacyjkę i posprzątać ten syf. wątpie
Zgłoś
Zohan Dvir 2012-10-22, 15:08
Moje miasto
Zgłoś
Resterwers 2012-10-22, 15:25
Hahahaha Takie rzeczy tylko w Polsce... "mur osłaniający mur przed wiatrem" - no ja jebe. Zastanawiam się po co robić magistra skoro wymyśla się głupoty godne budowlanki...
Zgłoś
o................n 2012-10-22, 17:36 1
Oskarqq napisał/a:

Nie dość, że moje miasto, to jeszcze moja szkoła! Yeah!
Teraz kurwa na skróty możemy chodzić i zaoszczędzamy 5 minut i nie chodzimy po drodze do sklepu wpierdalać pączki przed wfem

Ktoś napisał, że to podstawówka. To oznacza, że te twoje 18 lat sobie z dupy wyciągnąłeś lub jesteś tak tępy, że nie możesz zdać.
Zgłoś
Oskarqq 2012-10-22, 17:52
Medica, też dzisiaj idąc na wf to robiliśmy.
Tylko jedno ale, wcale kurwa nic nie trzeba, możesz jak człowiek wejść bramką...

Podst. jest za salą gimnastyczną mój kochany

^^
Zgłoś
Nutaharion 2012-10-25, 21:05
Znalazłem nowe fotki:

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów