18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
U nas takich promocji nigdy nie ma

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
CzerstWybut 2023-08-02, 17:36 8
Oni tak robią bo nie mają na jedzenie

Swoja drigą ostatnio gdzieś czytałem że gucci ijeszcze jedna jakaś droga marka, chyba LV, mają w planach opuścić stan kalifornia ponieważ tego typu kradzieży w ostatnim czasie w tym stanie sie namnożyło
Zgłoś
Riikko 2023-08-02, 17:36 12
kolor skory oczywiscie przypadkowy. jebane malpy.
Zgłoś
Czekoladowy_książe 2023-08-02, 18:09 10
Pierdolony czarnuch nawet nie próbował ich zatrzymać. Security kuźwa jego mać a po pieniążki przed 1 to oczkami przegląda a roboty nic nie robi, z resztą co ja się oszukuje pewnie to jego kumple albo to samo stado z osiedla
Zgłoś
Policeman 2023-08-02, 18:23 43
Czekoladowy_książe napisał/a:

Pierdolony czarnuch nawet nie próbował ich zatrzymać. Security kuźwa jego mać a po pieniążki przed 1 to oczkami przegląda a roboty nic nie robi, z resztą co ja się oszukuje pewnie to jego kumple albo to samo stado z osiedla

A co ma niby zrobić gość od Security, on jest od sprawdzenia jak coś pika, albo jak ktoś ukradkiem chce coś wynieść, a co ma szarpać się z całą zgrają małp, tylko dlatego, że zatrudnili go na ochroniarza. Ciekawe ile mu płacą, że ma ryzykować życie dla torebki produkowanej za 2$, sprzedawanej za 200$. Nie przypierdalam się do cen i marki, tylko serio ile mu niby płacą, że ma ryzykować życiem dla kilku torebek. I co z tego jaki ma kolor skóry, na chuj się do niego przypierdalasz, wstaje codziennie kurwa rano, idzie do pracy, zarabia uczciwie, może ma rodzinę i wpaja im jakieś wartości. Faktycznie, mógłby właśnie robić to co te śmiecie, ale nie, ma uczciwą pracę.
Niech dadzą mu broń palną, większą kasę i zobaczymy, ach nie, białe frajerskie pizdy z tego stanu są zapewne przeciwko broni palnej, to chuj - mają, czarni bandyci mają broń palną, biali uczciwi nie mają. Niech patrzą jak im okradają sklepy, domy, ostatnie się kilka stanów, gdzie są normalne zasady.
Zgłoś
Heliar 2023-08-02, 18:54 7
CzerstWybut napisał/a:

Oni tak robią bo nie mają na jedzenie

Zgłoś
lukas_21221 2023-08-02, 19:00
Czekoladowy_książe napisał/a:

Ty byś ich zatrzymal pierdolony białasie xDD
Zgłoś
karlos1986 2023-08-02, 19:30
Nie mówię że jestem święty, w swoim życiu teraz kradłem. Ale na wydrę to jest zwyczajną desperacja.
Zgłoś
35i 2023-08-02, 19:32
VeIture napisał/a:

U nas takich promocji nigdy nie ma

Wystarczy się wysmarować pastą do butów i myślę, że są jakieś szanse.
Zgłoś
Wojownik12 2023-08-02, 19:39
karykayuralnie wygladaja czarni w stanach od stóp do głów ubrani w jakies markowe rzeczy. zupelnie jak u nas karyny i sebole, z tym, że w podróbkach xd
Zgłoś
smc 2023-08-02, 20:30
Bramki nie piszczały...?
Zgłoś
Czekoladowy_książe 2023-08-02, 20:45 3
lukas_21221 napisał/a:

Ty byś ich zatrzymal pierdolony białasie xDD

Idź na wykop stulejko z XDddddddd

Zgłoś
majeńka 2023-08-02, 21:53
Problemem jest to że w stanach gdzie rządzą tzw. "demokraci" kradzież została praktycznie zalegalizowana: dosłownie do pewnej wartości (np. $950), a w praktyce w każdym przypadku bo prokuratorzy stanowi każą wszystkie tego typu sprawy umarzać. I policji nawet nie wolno wkraczać do pewnych dzielnic, tak więc porządki tam jak w Rinkeby.

Zaś w stanach "republikańskich" jest za to świętojebliwość i biblia zamiast prawa.

1.XI — niech będzie i twoim świętem!
Zgłoś
Bumbel 2023-08-02, 22:10
Policeman obrońca czarnuchów, jebać Cię i całą Twoją czarną gromadę
Zgłoś
TomaszBukowski 2023-08-02, 22:47 2
Jaki upadek moralny i tożsamościowy trzeba przeżyć, żeby robić z siebie kurwe i złodzieja za kawałek torebki jakiejś pseudo luksusowej marki. Tak samo rozbrajają mnie ludzie którzy noszą koszulki z napisem np armani od dupy do szyi. Czy przebieranie się za baner reklamowy ma w jakiś sposób wypełnić pustkę w sercu?

E-garnitury.pl gorąco polecam
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów