Normalnie dzicz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mi się wydaje, że łączą przyjemne z pożytecznym. Wychodzą na dworek, a jak mijają supermarket to aż strach nie wejść i nie pobiegać , wydaje mi się, że oni tam wbiegają żeby pobiegać, za niczym, ale pobiegać, bo może tam coś jest...heh. Pozdrawiam.
deluxe napisał/a:
Wydaje mi się, że sami biegną tam nie wiedząc nawet co mają zamiar kupić, byle coś w promocji, nawet gówno w papierku.
Nie wziąłem tego pod uwagi Bardzo możliwe
na całym świecie są promocje i ludzie się pchają,biegają drą ryja itd ale tylko my Polacy potrafimy zrobić z tego dzicz.Jest promocja to się walczy.
Swka napisał/a:
Gdyby zarobki były większe, czy też lepsze szkolnictwo i chęć/możliwość do ksztacenia, to żaden z nich by nie pobiegł... a jak jest duża promocja na coś co od dawna chciało się mieć i jest okazja zakupienia tego po okazyjnej cenie, to sam byś kurwa nie biegł w obawie że ktoś Ci to zapierdoli tuż pod nosem?
A widział kiedy wyprzedaże w Stanach czy UK? Więc niech nie pierdoli głupot. 90% społeczeństwa dostaje amoku na hasło promocja, niezależnie od statusu materialnego.
Wungel, wungel , wungel je we wiosce
- wojna będzie, przed wojną tyz był
- wojna będzie, przed wojną tyz był
Na niemieckich stacjach to norma że dostajesz równowartość kwoty w kuponie za skorzystanie z kibla i jak dopłacisz jakieś euro to dostaniesz kawkę w naparstku, frajer się złapie a drugi stanie na parkingu gdzie kibel jest bezpłatny....
....albo ojszcza drzewko.
....albo ojszcza drzewko.
zwirz13 napisał/a:
zaraz pewnie jakiś wilgotny brudas napisze że w sosnowcu podobnie
W sosnowcu podobnie.
W sumie to nawet straszne, zapierdalają jak by byli ZOMBI i wyczuli żyjącą osobę... Ja pierdolę ale to boli gdy uświadomię sobie że to dalej ci sami LUDZIE co ja........ JEBANE zwierzęta.....
Oni biegli do Saturna Gdzieś w czeluściach YT są filmiki z kolejkami tam, jak wynosili telewizory, komputery i tablety z "super promocji"
Czasami mam wrażenie że ludzie w tym kraju za 5% zniżki, obciągnęli by czarnuchowi z połykiem, nie patrząc na HIV...
W Gdyni w piatek było otwarcie CH Riviera, największego na Pomorzu.
Własnie dla tego czekam jeszcze żeby tam pójsc, przez tą dzicz boje się tam isc :/
Własnie dla tego czekam jeszcze żeby tam pójsc, przez tą dzicz boje się tam isc :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów