Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:49
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
S................i 2013-10-27, 18:47
Mieszkam w Poznaniu i do tego centrum z narzeczoną mamy w planie udać się za miesiąc, aż ta cała euforia pierdylionowym centrum handlowym w Poznaniu minie.
Zgłoś
ellsworth 2013-10-27, 18:51
Swka napisał/a:

Gdyby zarobki były większe, czy też lepsze szkolnictwo i chęć/możliwość do ksztacenia, to żaden z nich by nie pobiegł...

Jak to się ładnie mówi: "w dupie byłeś, chuja widziałeś". (bez urazy) Zobacz sobie na yt co się dzieje w takim np. Londynie gdy zaczynają się wyprzedaże po świętach. Przeżyłem osobiście. Niesamowite uczucie gdy niesie cie rozpędzona fala ludzi.
Zgłoś
kacu89 2013-10-27, 19:10
Myslalem że to ten zamach w Nairobii
Zgłoś
PanHT 2013-10-27, 19:25
Ponoć tablety 7cali były za 100zł... Prestigo chyba. Jakieś tam smartfony itp. Za tym ludzie biegali.
Każdy by przygarnął
Zgłoś
t................x 2013-10-27, 20:10
deluxe napisał/a:

Wydaje mi się, że sami biegną tam nie wiedząc nawet co mają zamiar kupić, byle coś w promocji, nawet gówno w papierku.

dobre, rozbawiłeś mnie
Zgłoś
wudun 2013-10-27, 20:42
deluxe napisał/a:

Wydaje mi się, że sami biegną tam nie wiedząc nawet co mają zamiar kupić, byle coś w promocji, nawet gówno w papierku.

Mi się wydaje że wielu wie po co biegnie. Jak są niskie ceny to zapierdalają tylko po to aby opchnąć na allegro. Sam byłem świadkiem jak gość kiedyś w saturnie capnął 10 lapków za grosze i zaraz za bramką na „gorąco" wystawiał.
Zgłoś
Pizza 2013-10-27, 21:40
Ja-pier-dole i my mowimy ze muzyni i ruscy to dzikusy a sami nie jestesmy lepsi. Teraz mnie mogecie chejtowac prosze bardzo ale niestety mam racje
Zgłoś
kacu17 2013-10-27, 22:08
Wpuściłbym im dinozaury drapieżne do tego centrum
Zgłoś
Dobrutro 2013-10-27, 22:48
Polaki cebulaki.
Zgłoś
TRS 2013-10-28, 0:28 1
Jak w sosnowcu,gdy przywiozą szynkę i banany na święta
Zgłoś
S.W.A.T 2013-10-28, 0:28
Tu macie Konin

Zgłoś
LaChupacabra 2013-10-28, 0:41
Zgłoś
s................_ 2013-10-28, 8:51
Nie zarabiam jakichś kokosów ale...
Nie potrafię zrozumieć jak można się tak zachowywać żeby kupić jakieś trampki, czy inny kurwa dres "bo promocja".
Według mnie to jest uwłaczające godności zachowanie. Takie biegi, szarpaniny, wrzaski... ja pierdolę. Jedyna sytuacja w której jestem w stanie sobie usprawiedliwić takie zachowanie to rozdawanie pomocy humanitarnej głodującym.
Widać jak niedaleko ludzie odeszli ewolucyjnie od reszty swoich człekokształtnych przodków i kuzynów
Zgłoś
takija 2013-10-28, 20:22
Ludzie sami siebie poniżają. Dają sobą pomiatać i manipulować w każdej chwili....żałosne. Promocja 5%.....i jada na drugi koniec miasta autem bo kupia coś o 5zł taniej....spalając przy tym paliwa za 10zł.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem