Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby zarobki były większe, czy też lepsze szkolnictwo i chęć/możliwość do ksztacenia, to żaden z nich by nie pobiegł... a jak jest duża promocja na coś co od dawna chciało się mieć i jest okazja zakupienia tego po okazyjnej cenie, to sam byś kurwa nie biegł w obawie że ktoś Ci to zapierdoli tuż pod nosem?
Wydaje mi się, że sami biegną tam nie wiedząc nawet co mają zamiar kupić, byle coś w promocji, nawet gówno w papierku.
przecena tshirtów z 40pln na 60pln?
a co to kurwa niby za promocja?
Pewnie sie zdziwisz, ale w prawie polskim nie jest powiedziane ze "promocja" musi oznaczać obniżke ceny.
Czyt. promocja moze tez byc wystawienie ostatnich 20 koszulek ktore sie sprzedawalo po 40pln, po 60pln sztuka
tam jest płatny kibel!? A sorry to poznań więc tak
W centrum handlowym Poznań City Center w Zintegrowanym Centrum Komunikacyjnym przy wejściach do toalet pojawią się bramki, na których trzeba będzie uiścić opłatę za skorzystanie z łazienki. - Nie chcemy, by stał się to szalet dla bezdomnych - wyjaśnia inwestor. Klienci centrum być może otrzymają zwrot opłaty za korzystanie z łazienki.
klik
Pewnie sie zdziwisz, ale w prawie polskim nie jest powiedziane ze "promocja" musi oznaczać obniżke ceny.
Czyt. promocja moze tez byc wystawienie ostatnich 20 koszulek ktore sie sprzedawalo po 40pln, po 60pln sztuka
kiedyś w outlecie pod piasecznem zrobili jakąś pojebaną noc promocji to korek zaczynał się od wałbrzyskiej, a w samym outlecie było pewnie streżenie bydła 10 osobników / m2 wiec nie wiem jak można było coś tam kupić
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów