Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Promocja w tesco
T................� • 2013-03-26, 11:36
Będąc niedawno w tesco jakieś 120 lat temu zauważyłem promocję na cukier "9 w cenie 10" ide do kasjerki i tłumacze że jest to pomyłka idzie ze mną i patrzy i mówi że ja się mylę bo to jest taka nowa promocja. Nadal nie rozumiem jak można dostać 9 a zapłacić za 10

Bo to Polska tu się pije.
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
golden8426 2013-03-26, 14:25
...gwałci i zabija.
Zgłoś
Rzepol4 2013-03-26, 15:42
A ja nie rozumie jak może być "niedawno w tesco jakieś 120 lat temu".
Zgłoś
BrunerOvned 2013-03-26, 16:21 7
Rzepol4 napisał/a:

A ja nie rozumie jak może być "niedawno w tesco jakieś 120 lat temu".

Nie przyzna się przecież, że tam łazi. Jest z Torunia!
Zgłoś
~PowerBoBass 2013-03-26, 21:50
Zgłoś
androgenius 2013-03-26, 21:50 12
@rzepol, chcesz kurwa małe "m" dokupić za piątaka?
Zgłoś
S................n 2013-03-26, 21:54
Ja rozumiem i wiem. Chodzi o "automatykę" myślenia. Ludzie często widząc promocje od razu myślą, że będzie taniej i kupują nie zdając sobie sprawy, że mogą zostać załadowani w balona.

Jest taka jedna ważna zasada w reklamie czy w promocji nic ale to nic nie jest przypadkowe tam wszystko jest zrobione celowo.
Zgłoś
B................R 2013-03-26, 22:49
eee, to rzeczywiście promocję trafiłeś. Ostatnio cukier był w promocji 4 w cenie 8.
Zgłoś
S................d 2013-03-27, 0:36
Myślę, że 9. cukier był gratis
Zgłoś
Pavulon 2013-03-27, 1:28 1
Do autora:
Jesteś wybitny
Bez żadnych podtekstów - jesteś bo zakumałeś co tam jest napisane
Ja kiedys zrobiłem "test inteligencji" moich pasażerów (jestem taksówkarzem)
Pytanie brzmiało:
Co by pan/i powiedział/a na taką promocję: W święta płacimy za jeden kilometr tylko tyle co za dwa...?
Wyniki??
Na około 200 osób "testowanych" tylko JEDEN (dosłownie jeden) koleś popatrzył na mnie poważnie, "bardzo poważnie" i powiedział: Panie, a co to ku..a za promocja ja dwa razy więcej będę płacił?!
Kurs miał gratis za zrozumienie tematu
Właśnie tak to działa na obecne społeczeństwo. Wystarczy magiczne słowo PROMOCJA i znikają wszystkie hamulce, bo ktoś che dać coś taniej... czy aby na pewno
Zgłoś
androgenius 2013-03-27, 5:49
@up

Hehehe, to popytaj ludzi co jest matematycznym przeciwieństwem stwierdzenia "Mam pięć złotych" a gwarantuję, że 99% odpowie, że "Nie mam pięciu złotych"

Nie dziwi potem takie pierdolenie jak to ktoś szacuje straty w sytuacji gdy mamy do czynienia z brakiem zysku.
"Skarb polszy stracił ...", "producenci filmowi szacują straty..." i mnóstwo innych, powtarzanych do porzygu oczywistych kłamstw, które debilom przelatują między uszami nie trafiając po drodze na żadno większe skupisko neuronów.

Albo drugie, jesteś w kuchni i musisz dokładnie określić objętość fikuśnego ziemniaka, do dyspozycji masz jedynie nóż, linijkę i dokładną wagę. 99% trylobitów nie znajdzie najprostszego sposobu.
W ramach podpowiedzi dodam, że z pozostałego procenta połowa zapomni o finalnym dodaniu odciętego fragmentu.

Takich testów sam przeprowadzałem dziesiątki, czasem brałem je z książek, czasem wymyślałem sam. Czyniłem to zarówno z czystej ciekawości jak i na potrzeby wykonywanej przeze mnie pracy ( praca związana z handlem właśnie, strategie sprzedażowe, socjotechniki handlowe itp. ) i powiem bez ogródek, że poliaczki są niesamowicie zadufane i wrażliwe na obrazę, jednocześnie będąc w ogromnej większości społeczeństwem zwykłych debili. Nie ukrywam, że praca moja miała na celu podniesienie skuteczności robienia imbecyli w chuja i nie powiem, że byłem w tym mistrzem, natomiast miałem zadowalające osiągi. Cięzko mi dokladnie oszacować ilu debili pośrednio i bezpośrednio zrobiłem w chuja, ale sądzę, że liczby z dużą dozą prawdopodobieństwa mogły iść w setki tysięcy. Czasem czytam jakieś opinie pod sondami ulicznymi, że ci wszyscy debile (np. od matura to zbdura itp.) są wynajęci do programu. Otórz nie, nie są. Faktycznie pokazują jedynie tych debili właśnie, pomijając dobre odpowiedzi, bo taka jest koncepcja programu ale zapewniam was, takich imbecyli jest masa i nie zanosi się na poprawę tego stanu rzeczy.

Jeżeli w dowolnym wiekszym mieście wyłączysz prąd i zablokujesz na amen drzwi do markietów to w przeciągu miesiąca wymrze 80% populacji tychże miast.

Niestety, jeśli sieci neuronowe służą głównie pochłanianiu bodźców płynących z tv i przesterowywaniu za pomocą alkoholu to efekty są jakie są.
Zgłoś
T................� 2013-03-27, 7:35
BrunerOvned napisał/a:

Nie przyzna się przecież, że tam łazi. Jest z Torunia!

Nie jestem to ksywa od nazwiska (z radomia też nie jestem)

Zgłoś
k................f 2013-03-27, 10:27
Cytat:

powiem bez ogródek, że poliaczki są niesamowicie zadufane

fakt, zajebiscie widac to na twoim przykladzie
Zgłoś
Biker50 2013-03-27, 15:24 1
Masz tu ode mnie kilka przecinków ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,. Powstawiaj je w swoją wypowiedź.
Zgłoś
T................� 2013-03-30, 12:40
Biker50 napisał/a:

Masz tu ode mnie kilka przecinków ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,. Powstawiaj je w swoją wypowiedź.

Jębią mnie twoje przecinki
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem