@up
Hehehe, to popytaj ludzi co jest matematycznym przeciwieństwem stwierdzenia "Mam pięć złotych" a gwarantuję, że 99% odpowie, że "Nie mam pięciu złotych"
Nie dziwi potem takie pierdolenie jak to ktoś szacuje straty w sytuacji gdy mamy do czynienia z brakiem zysku.
"Skarb polszy stracił ...", "producenci filmowi szacują straty..." i mnóstwo innych, powtarzanych do porzygu oczywistych kłamstw, które debilom przelatują między uszami nie trafiając po drodze na żadno większe skupisko neuronów.
Albo drugie, jesteś w kuchni i musisz dokładnie określić objętość fikuśnego ziemniaka, do dyspozycji masz jedynie nóż, linijkę i dokładną wagę. 99% trylobitów nie znajdzie najprostszego sposobu.
W ramach podpowiedzi dodam, że z pozostałego procenta połowa zapomni o finalnym dodaniu odciętego fragmentu.
Takich testów sam przeprowadzałem dziesiątki, czasem brałem je z książek, czasem wymyślałem sam. Czyniłem to zarówno z czystej ciekawości jak i na potrzeby wykonywanej przeze mnie pracy ( praca związana z handlem właśnie, strategie sprzedażowe, socjotechniki handlowe itp. ) i powiem bez ogródek, że poliaczki są niesamowicie zadufane i wrażliwe na obrazę, jednocześnie będąc w ogromnej większości społeczeństwem zwykłych debili. Nie ukrywam, że praca moja miała na celu podniesienie skuteczności robienia imbecyli w chuja i nie powiem, że byłem w tym mistrzem, natomiast miałem zadowalające osiągi. Cięzko mi dokladnie oszacować ilu debili pośrednio i bezpośrednio zrobiłem w chuja, ale sądzę, że liczby z dużą dozą prawdopodobieństwa mogły iść w setki tysięcy. Czasem czytam jakieś opinie pod sondami ulicznymi, że ci wszyscy debile (np. od matura to zbdura itp.) są wynajęci do programu. Otórz nie, nie są. Faktycznie pokazują jedynie tych debili właśnie, pomijając dobre odpowiedzi, bo taka jest koncepcja programu ale zapewniam was, takich imbecyli jest masa i nie zanosi się na poprawę tego stanu rzeczy.
Jeżeli w dowolnym wiekszym mieście wyłączysz prąd i zablokujesz na amen drzwi do markietów to w przeciągu miesiąca wymrze 80% populacji tychże miast.
Niestety, jeśli sieci neuronowe służą głównie pochłanianiu bodźców płynących z tv i przesterowywaniu za pomocą alkoholu to efekty są jakie są.