📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jebane sępy.
Przecież oni zabezpieczają towar żeby nikt nie ukradł.
Jak obsługa naprawi drzwi to wszystko przyniosą spowrotem.
Jak obsługa naprawi drzwi to wszystko przyniosą spowrotem.
Ja pierdolę ale hieny cmentarne. Czegoś takiego nie można uzasadnić niczym. W Polsce jest bieda ale nawet u nas w kraju złodziei nie dochodzi do czegoś takiego.
a ta policja to ki chuj? Zawyła i odjechała? Dwa wejścia, dwóch policjantów, pewnie jakby mieli jaja jak ta reporterka pchająca się w czarny kradnący tłum to spokojnie opanowaliby sytuację
Można zabrać murzyna z Afryki ale Afryki z murzyna nigdy się nie zabierze.
Dlaczego nikt do nich nie strzela??? za takie coś kula w łeb i do piachu.
Jestem przeciwko rasizmowi, ale tutaj potrzebny jest KKK żeby zrobić porządek z brudasami.
Jestem przeciwko rasizmowi, ale tutaj potrzebny jest KKK żeby zrobić porządek z brudasami.
I pomyśleć, że w Japonii po przejściu tsunami ludzie stali w kolejce po wodę i żywność, a sejfy leżały na ulicach i nikt ich nie tknął... Ehh: Czarni<Biali<Japończycy, sad but true.
Dindu nuffin...
@~Velture właśnie rzecz w tym, że można "zabrać Afrykę z murzyna" tylko postanowiono tego nie robić, dzikich ludzi wypuścić w cywilizowanym kraju, bez żadnej edukacji, bez żadnego przygotowania, ci ludzie wychowali się w kompletniej niewoli i mieli nagle zacząć żyć normalnie i prosperować?! A do tego potem doszły zasiłki/reparacje/zasrane socjalistyczne mrzonki... i tak w koło Macieju. Jedyny sposób na to, by czarni w Ameryce zmienili się na lepsze, właściwie to tyczy się całego świata i każdych ras i patologii, to bezkompromisowo poobcinać im wszelkie możliwe zasiłki. Zobacz sobie sytuację rdzennych amerykanów, oni stoją jeszcze niżej w hierarchii i dobrobycie od murzynów bo państwo podciera im dupę na każdym kroku i od państwa, a nie od własnej pracy i wysiłku są zależni. Jest jeden szczep którego rząd USA nie uznał, nic im nie dał i radzą sobie świetnie btw I nie, nie prowadzą kasyn.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów