18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Spar1988 2020-06-02, 21:34
majkelson napisał/a:

Rozumiem ból dupy, ale zobaczcie, że czarna część emocjonalnie (zresztą jak zawsze) podchodzi do tego.
Jest problem z nimi w USA. Kumpel, który tam mieszka sporo czasu mówi, że tak naprawdę z 10% tego społeczeństwa to totalne patusy, ale większość to normalni ludzie. Tylko wykluczeni przez tych najgłośniejszych. Nie zapominajcie o historii.
Jakby nie upadek ZSRR, to pewnie dalej bylibyśmy rusyfikowanym narodem i podobnie wkurwialibyśmy się.
Zresztą, co ja tu pierdole do stulejarzy

Tato a Marcin powiedział. Kolega , kolegi opowiadał. Kurwa człowieku niech Ci będzie że 10% to totalne patusy ale kolejne 70% to jebane zawszone lenie, na które jebiesz żeby siedział na beneficie i płodził takie same lenie. Kolejne 10% to tacy co są w pracy co naciskają guzik i do niczego więcej się nie nadaja, plus w korpo wygadani i nauczeni czegoś jak małpa. Ostatnie 10% niech będzie że kumate, ale to tylko na filmach z Hollywood widziałem. Chłopie jest 80lat po wojnie a oni dalej mieszkają w domkach z gówna, nikt mi nie wmówi że to przez kolonie.
Zgłoś
aluprof 2020-06-03, 2:21
NIestety,leming zawiódł moją wiarę w jego szczerą chęć pojednania z przedstawicielem naczelnych. Czarna pałka była na wyciągnięcie ręki,a poza tym i tak już klęczał...i co teraz sobie pomyślą czarni bracia z Hameryki?
Zgłoś
przedwczoraj 2020-06-03, 10:41
Nawet nie bede na to patrzec.
Zgłoś
DonKutassinio 2020-06-03, 14:35
Wszystko, nawet sranie na klatę jestem w stanie sobie wyobrazić, ale takie coś?
Kurwa jeśli to trafi do nas to się powieszę, poważnie.

Piszę raz i nie wracam, chuj mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.
Zgłoś
untar 2020-06-03, 20:30 1
tak dla odmiany tym razem afroamerykanie powinni wywieźć statkami te białe pizdeczki na Antarktydę to by była sprawiedliwość historyczna
Zgłoś
Koniczek 2020-06-21, 10:02
Co to się odpierdala w głowach tych ludzi...?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów