📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
majkelson napisał/a:
Rozumiem ból dupy, ale zobaczcie, że czarna część emocjonalnie (zresztą jak zawsze) podchodzi do tego.
Jest problem z nimi w USA. Kumpel, który tam mieszka sporo czasu mówi, że tak naprawdę z 10% tego społeczeństwa to totalne patusy, ale większość to normalni ludzie. Tylko wykluczeni przez tych najgłośniejszych. Nie zapominajcie o historii.
Jakby nie upadek ZSRR, to pewnie dalej bylibyśmy rusyfikowanym narodem i podobnie wkurwialibyśmy się.
Zresztą, co ja tu pierdole do stulejarzy
Tato a Marcin powiedział. Kolega , kolegi opowiadał. Kurwa człowieku niech Ci będzie że 10% to totalne patusy ale kolejne 70% to jebane zawszone lenie, na które jebiesz żeby siedział na beneficie i płodził takie same lenie. Kolejne 10% to tacy co są w pracy co naciskają guzik i do niczego więcej się nie nadaja, plus w korpo wygadani i nauczeni czegoś jak małpa. Ostatnie 10% niech będzie że kumate, ale to tylko na filmach z Hollywood widziałem. Chłopie jest 80lat po wojnie a oni dalej mieszkają w domkach z gówna, nikt mi nie wmówi że to przez kolonie.
NIestety,leming zawiódł moją wiarę w jego szczerą chęć pojednania z przedstawicielem naczelnych. Czarna pałka była na wyciągnięcie ręki,a poza tym i tak już klęczał...i co teraz sobie pomyślą czarni bracia z Hameryki?
Nawet nie bede na to patrzec.
Wszystko, nawet sranie na klatę jestem w stanie sobie wyobrazić, ale takie coś?
Kurwa jeśli to trafi do nas to się powieszę, poważnie.
Kurwa jeśli to trafi do nas to się powieszę, poważnie.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów