📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wyobraźcie sobie teraz sytuację w drugą stronę. Ale byłby kwik i pewnie kolejne zamieszki
albo lewackie debile z wypranym mózgowiem albo trolling level master... (choć w przypadków czarnuchów nie musi być znowu taki master)
Za tysiąc lat, jeśli ta cywilizacja przetrwa i coś osiągnie to będą się z nas śmiać, że na to pozwoliliśmy.
Jest problem z nimi w USA. Kumpel, który tam mieszka sporo czasu mówi, że tak naprawdę z 10% tego społeczeństwa to totalne patusy, ale większość to normalni ludzie. Tylko wykluczeni przez tych najgłośniejszych. Nie zapominajcie o historii.
Jakby nie upadek ZSRR, to pewnie dalej bylibyśmy rusyfikowanym narodem i podobnie wkurwialibyśmy się.
Zresztą, co ja tu pierdole do stulejarzy
Jest problem z nimi w USA. Kumpel, który tam mieszka sporo czasu mówi, że tak naprawdę z 10% tego społeczeństwa to totalne patusy, ale większość to normalni ludzie. Tylko wykluczeni przez tych najgłośniejszych. Nie zapominajcie o historii.
Jakby nie upadek ZSRR, to pewnie dalej bylibyśmy rusyfikowanym narodem i podobnie wkurwialibyśmy się.
Zresztą, co ja tu pierdole do stulejarzy
Michael Jackson miał inne zdanie. Przepraszać za to, że jest czarny nie zamierzał, bo to nie jego wina. Po prostu stał się biały.
Wyraźcie swoją opinie zera.
To są jakieś lewackie jaja
Nie kurwa no nie! Nie wierzę w to co właśnie zobaczyłem
Odpowiedzialność rasowa, przepraszanie jednej rasy przez drugą, toż to normalni rasowi rasiści.
Halman napisał/a:
albo lewackie debile z wypranym mózgowiem albo trolling level master... (choć w przypadków czarnuchów nie musi być znowu taki master)
Jestes nudny powtarzając się co temat o lewakach.
Żeby tak się upokorzyć...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów