Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja bym chwycił tego świniaka, utuczyłbym i bym na nim jeździł jak na koniu.
To tak jak ja...
łap,mój filmik z dzieciństwa,łezka się w oku kręci.
Masakra co my jemy. Nie mogę się doczekać czasów gdy nie będziemy musieli zabijać zwierząt dla jedzenia. Nie jestem ekozjebem, po prostu widziałem tzw. "świniobicie" w życiu nie raz, w realu.
Popieram. Zwierzęta mają prawo do życia, a ludzie potrafią sobie zrobić smaczne jedzenie. Niestety większość debili tego nie rozumie.
Nie jestem wege, jestem hipokrytą
Masakra co my jemy. Nie mogę się doczekać czasów gdy nie będziemy musieli zabijać zwierząt dla jedzenia. Nie jestem ekozjebem, po prostu widziałem tzw. "świniobicie" w życiu nie raz, w realu.
Że co? ja też widziałem nie raz
I do dziś wędzę balerony, kiełbasy i inne wyroby opierdalam szynki i inne schaboszczaki
To tylko świnia=pożywienie, kurczaków też nie jesz?
Że co? ja też widziałem nie raz
I do dziś wędzę balerony, kiełbasy i inne wyroby opierdalam szynki i inne schaboszczaki
To tylko świnia=pożywienie, kurczaków też nie jesz?
Mnie w tym przeraża tylko to że świnia ma inteligencję 4 letniego dziecka a nam do traktowania jej jak pokarm wystarczy tylko fakt że nie potrafimy się z nimi porozumieć. Gdyby na przykład na naszą planetę przylecieli obcy to mogli by nas potraktować tak jak my świnie z tego samego powodu, po prostu nie wiedzieliby co my sobie tam skrzeczymy.
Oczywiście fajne byłoby gdyby zwierzęta nie musiały cierpieć i umierać ale to raczej nie jest jeden z najbardziej palących problemów swiata. Poza tym takie świnie jako gatunek zapewne by wyginęły bo nie byłoby z nich żadnego pożytku gdyby nie to że są smaczne.
Taką mam sobie rozkmine czytając o waszych rzeźniczych doświadczeniach, aż zgłodniałem i idę zjeść kiełbasę.
Jak chcesz się pooburzać to poczytaj co Japońce robią z delfinami/waleniami i skończ pierdolić jacy to my jesteśmy źli bo zabijamy i jemy zwierzęta.
Pojebane płatki śniegu mają jakąś manię antropomorfizowania wszystkich istot i zapominają, że humanitaryzm to określenie odnoszące się do ludzi, a nie zwierząt
Zajebisty prosiaczek,karmić wyprowadzać pod blok a na święta jak znalazł.
Ja bym chwycił tego świniaka, utuczyłbym i bym na nim jeździł jak na koniu.
Jasne, jasne, jeździł... ruchałbyś zwyrolu!!!
[ Dodano: 2024-10-12, 06:32 ]
Mnie w tym przeraża tylko to że świnia ma inteligencję 4 letniego dziecka a nam do traktowania jej jak pokarm wystarczy tylko fakt że nie potrafimy się z nimi porozumieć. Gdyby na przykład na naszą planetę przylecieli obcy to mogli by nas potraktować tak jak my świnie z tego samego powodu, po prostu nie wiedzieliby co my sobie tam skrzeczymy.
Oczywiście fajne byłoby gdyby zwierzęta nie musiały cierpieć i umierać ale to raczej nie jest jeden z najbardziej palących problemów swiata. Poza tym takie świnie jako gatunek zapewne by wyginęły bo nie byłoby z nich żadnego pożytku gdyby nie to że są smaczne.
Taką mam sobie rozkmine czytając o waszych rzeźniczych doświadczeniach, aż zgłodniałem i idę zjeść kiełbasę.
Polecam pograć w Prey z 2009 roku, nie ten zjebany remake.
Bardzo mądry komentarz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów