Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
biedny boczek, spadł prosto na ryj a jego braciszek się wyhuśtał na drzwiach furmanki
to jest tragedia rodzinna !
biedny boczek, spadł prosto na ryj
drugi zamiast na główkę , próbował na nóżki, to wisi sztywny , nieborak.
Debil się śmieje a....
biedny boczek, spadł prosto na ryj a jego braciszek się wyhuśtał na drzwiach furmanki
Stojąc przy ładzie z mięsem! Da ci obraz do przemyślenia!
Masakra co my jemy. Nie mogę się doczekać czasów gdy nie będziemy musieli zabijać zwierząt dla jedzenia. Nie jestem ekozjebem, po prostu widziałem tzw. "świniobicie" w życiu nie raz, w realu.
A co jest złego w takim przydomowym świniobiciu? Myślałeś, że mięsko rośnie na drzewach czy jaki chuj? Ja to widywałem od małego i zawsze tylko czekałem na wyroby jak pojebany.
Masakra co my jemy. Nie mogę się doczekać czasów gdy nie będziemy musieli zabijać zwierząt dla jedzenia. Nie jestem ekozjebem, po prostu widziałem tzw. "świniobicie" w życiu nie raz, w realu.
Rafałek zaserwuje Ci troche robali w Warszafffce, smacznego
Stojąc przy ładzie z mięsem! Da ci obraz do przemyślenia!
Teraz tylko wziąć do samochodu, pojechać do rzeźnika i mamy pyszne świeże mięso. Dla mnie bomba
[ Dodano: 2024-10-11, 16:50 ]
To że tobie to nie pasuje to ty nie będziesz nam i nikt inny mówił co mamy jeść. Ja wiem jak wygląda ubój i szczerze mnie to nie rusza ale za to wiem że kawał dobrego mięcha zawita na moim talerzu. Obiad bez mięsa? Tfu. Idź jeść trawę i kamienie, a najlepiej to nic. Przynajmniej osób z twoim "myśleniem" będzie mniej.
Teraz tylko wziąć do samochodu, pojechać do rzeźnika i mamy pyszne świeże mięso. Dla mnie bomba
Nie kozaczył bym! Miał bym problem z prosiaczkiem! Co innego z dorosłą!
W dupie byłeś i gówno widziałeś, pare lat temu pracowałem w rzeźni. To male gowno ma 1 miesiąc. Za 8 bedzie ważyło 120-180kg zależności od rasy. Na ubojni przemysłowej w komorze usypia się je dwutlenkiem węgla, świnki idą spać i spuszcza się im krew. Jak na takie zwierzęta to najlepsza śmierć.
To co pewnie widziałeś to ubój u jakiegoś stefka siekierą w łeb żeby ogłuszyć i w konwulsjach podcinane gardło gdzie drze ryja na całą wichurę. Spierdolone media wyprały ci mózg, twierdząc ze tak jest wszedzie i przez takich debili jak ty prosci ludzie cierpią bo chuja się znasz a chcesz mieć na to wpływ.
Debil się śmieje a....
Ja bym chwycił tego świniaka, utuczyłbym i bym na nim jeździł jak na koniu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów