Sprawdzi się w życiu ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@UP
Dokładnie tak, jak piszesz i dodam od siebie, że dla chujoz, które nie potrafią przytrzymać kontaktu ręką. Na takich snobach i pojebach dziś zarabia się kase sprzedając byle gówno..
Dokładnie tak, jak piszesz i dodam od siebie, że dla chujoz, które nie potrafią przytrzymać kontaktu ręką. Na takich snobach i pojebach dziś zarabia się kase sprzedając byle gówno..
Tak się zarabia na ludzkiej głupocie
bo baby takie są... lubią mocno ciągnąć druta
mała modyfikacja i świetny pomysł. do czarnego guzika doprowadzić kabelek, jak teściowa naciśnie to jej się oczy zaświecą
bez sensu, kupować przejściówki żeby łatwiej było z kontaktu wyciągnąć... czego to ludzie nie wymyślą
Nie no pomysł może i spoko, ale poczułem się jakbym oglądał idiotów z mango co sobie z umyciem podłogi nie radzą.
Przecież każdy szanujący się człowiek wie, że jak ciężko wychodzi wtyczka to trzeba do kontaktu psiknąć WD-40
Dorosły facet a kabla z przedłużacza wyciągnąć nie może.
Pomysł fajny, ale kto by chciał kupować patent i zwiększać cenę produktu o 10-15zł na sztuce kiedy taka suszarka, żelazko kosztuje 50-60zł a pozostałych sprzętów nie wyjmuje się z gniazdka.
Przy okazji też warto przyjrzeć się konstrukcji wielu przedłużaczy i gniazdek, które mogłyby nie przeżyć takiego nacisku na część plastikową swojej konstrukcji.
Pomysł fajny, ale kto by chciał kupować patent i zwiększać cenę produktu o 10-15zł na sztuce kiedy taka suszarka, żelazko kosztuje 50-60zł a pozostałych sprzętów nie wyjmuje się z gniazdka.
Przy okazji też warto przyjrzeć się konstrukcji wielu przedłużaczy i gniazdek, które mogłyby nie przeżyć takiego nacisku na część plastikową swojej konstrukcji.
Dokładnie jak piszą wyżej. Dla niedorozwojów albo totalnych leni, którym się nie chce kontaktu ręką przytrzymać. Ale tak czy inaczej to ułatwienie, więc wynalazek dobry.
po pierwsze wtyczki które ciężko wyciągnąć mają urządzenia które bardzo rzadko zmieniają swoje położenie, a ładowarki itd... są przenośne i łatwo je wyciągnąć, co prawda z tym gównem byłoby jeszcze lżej ale no kurwa, jakim trzeba być spasionym hamburgerem?
Dla mnie to jest "poprawianie koła"...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów