Głupi kacap nie dał kierowcy żadnej szansy na reakcję.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Mój przyjaciel miaj pecha do takiego typa. W dżdżysty poniedziałkowy ranek rzucił mu się pod koła. Policja, prokurator... Okazało się że to jego stały numer na przezimowanie w szpitalu, a to już jego 15 (!) taki wyczyn. Nazywał się dość adekwatnie - Fundament. Ale już nie żyje, bo 17 raz coś mu się kompletnie pojebało i wskoczył pod przejeżdżający tramwaj.
Oj jak boli, oj jak boli
Manolito666 napisał/a:
Mój przyjaciel miaj pecha do takiego typa. W dżdżysty poniedziałkowy ranek rzucił mu się pod koła. Policja, prokurator... Okazało się że to jego stały numer na przezimowanie w szpitalu, a to już jego 15 (!) taki wyczyn. Nazywał się dość adekwatnie - Fundament. Ale już nie żyje, bo 17 raz coś mu się kompletnie pojebało i wskoczył pod przejeżdżający tramwaj.
Po trzecim razie powinni go już uśpić...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów