📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ładnie trafił, choć wolę klasyczny heatshot z broni palnej:
TT4 napisał/a:
No i czekam na gównoburzę...
A niby czemu? Szybka śmierć, dużo szybsza niż ze strony wilka. Mięsko nie rośnie na drzewach. Tylko jakiś zoofil albo inna wege ciota mogła by się o coś przysrać, ale z takimi to się nawet nie dyskutuje, bo i po co.
janlew napisał/a:
A niby czemu? Szybka śmierć, dużo szybsza niż ze strony wilka. Mięsko nie rośnie na drzewach. Tylko jakiś zoofil albo inna wege ciota mogła by się o coś przysrać, ale z takimi to się nawet nie dyskutuje, bo i po co.
Polowanie same dla sportu to pedalstwo, a dla mięska jak najbardziej. Bo kurwa kto nie lubi wpierdolić takiej sarenki...
Jeśli dla mięcha polował to luzik. Ładnie trafił i szybka śmierć. Jeśli robił to dla sportu to wysłałbym go na warszawski grochów po północy z szalikiem widzew łódź na kurs na pragę północ.
Dla sportu to raczej polują tylko dziane snoby, strzelając do drapieżników, a taka rogacizna to się na pewno nie zmarnuje i jeszcze tego samego porcjował na mięsko
ProVVe napisał/a:
Polowanie same dla sportu to pedalstwo, a dla mięska jak najbardziej.
Przecie nawet polując dla sportu na sarny nie zostawiasz padliny tylko zabierasz...
Skurwysyństwem natomiast jest polowanie na słonie i nosorożce wyłącznie dla rogów, czy na zwierzaki dla samych futer. Jeszcze niżej jest tylko wędkarstwo i szuwarki łowiące ryby tylko by sobie pizdnąć z nimi zdjątko.
mygyry napisał/a:
Dla sportu to raczej polują tylko dziane snoby, strzelając do drapieżników
Bushmeat, czyli mięsko z dzikiego zwierza jest w cenie. Jakiś czas temu była afera, kiedy jedna z firm w U.S handlowała taco z lwim mięsem 35$ per sztukę (w U.S nie wolno strzelać do lwów, ale mięsem handlować można). W Polsce mamy strusie chociażby, nie wiem jak sprawa polowań, ale za odpowiednią opłatą hodowca przymknie oko (bo w końcu jakoś je zabić muszą
Ciekawostka. W zeszłym roku trafiłem na mięso gulaszowe po 20pln, i polędwice 70 pln za kilo. Niestety na typowo rosołowe nie trafiłem a mogłoby być dobre.
C.Z.E.S.I.E.K napisał/a:
Ładnie trafił, choć wolę klasyczny heatshot z broni palnej:
Heatshot czyli co, upiec ma go na miejscu?
Szkoda zwierząt. Lepiej się ogląda jak w ludzi strzelają, tak za serce nie łapie.
Czemu gownoburze? Kazdy czlowiek ktory ma wiecej iq niz 50 powinien wiedziec co sie dzieje jak nie odstrzela sie zwierzyny
Cytat:
Czemu gownoburze? Kazdy czlowiek ktory ma wiecej iq niz 50 powinien wiedziec co sie dzieje jak nie odstrzela sie zwierzyny
Co się dzieje ? Wytłumacz.. bo widocznie mam niższe IQ.
Dżizas_kurde napisał/a:
Co się dzieje ? Wytłumacz.. bo widocznie mam niższe IQ.
Może ona ci wytłumaczy:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów