Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Można znaleźć w Internecie pod nazwą Glock full auto switch.
Pytanie do znawców - co to za giwera? Wygląda na jakiś automat.
Glock 17 przerobiony na wersję automatyczną jak w Glocku 18
To zwykły Glock, możliwe że Glock 17, ale z przyłączonym elementem umożliwiającym ogień ciągły (ten srebrny element z tyłu broni). Zakup takiego urządzenia, przynajmniej w Polsce, jest zupełnie legalny i można to kupić nawet na Allegro. W kilka sekund można coś takiego przyłączyć do pistoletu i gotowe. Jednak taka przeróbka już sama w sobie jest nielegalna. Ale element posiadać można.
Można znaleźć w Internecie pod nazwą Glock full auto switch.
No właśnie wyglądał mi na Glock'a a nie miałem pojęcia o takich przeróbkach. Dzięki za wyjaśnienie.
dlaczego baby zawsze drą te ryje
A widzisz i tu pojawiam się ja, cały otoczony... muchami.
Otóż w dawnych czasach ludzie wiele się nie różnili od innych zwierząt. Mieli swoje stada, zwane społecznościami, a były to czasy piękne, gdzie przeżycie 35 lat to był wielki sukces, ale przynajmniej nie było influencerów, feminazistek i ogólnego spierdolenia. Chłopy budowali, chodzili na polowania i dbali o to, żeby baby i małe nygusy miały co żreć i zapewniali bezpieczeństwo. Apropo bab... Zajmowały się domostwem, rodzeniem i odchowaniem brzdąca "z pieluch", nierzadko zapewne kurwieniem po prehistorycznemu swojego chłopa, że przyniósł żeberka, a "mąż" Kamieniowej, mieszkającej 2 budynki dalej przytachał solidny kawał schabu, a ostatnio kupili z jaskini Dinozauromobil z kwadrofelgami.
Yyyy, rozpisałem się. Drą te ryje, bo na przestrzeni dziesiątek tysięcy lat krzyk kobiety wywoływał szybkie zwrócenie uwagi reszty społeczności. W sumie to wystarczyło, bo i tak zapytana, co się stało odpowiedziałaby "domyśl się", "nic", "niech ta twoja suka ci to powie". Bezsensownie zmarnowany czas.
Mam nadzieję, że pomogłem. Nie dziękuj.
Dochtór REhab. na mózg, kzf.
Mógłbyć to jak przypuszczają koledzy wyżej Glock 18.
Jest to jedyna broń samoczynno-samopowtarzalna wśród wersji pistoletu Glock. Zasilana jest nabojem 9 mm.
Ma szybkostrzelność teoretyczną 1200 strz./min.
Wyposażony (w przeciwieństwie do Glocków samopowtarzalnych) w bezpiecznik nastawny będący jednocześnie przełącznikiem rodzaju ognia.
Pistolet Glock 18 wykonano na bazie modelu 17, jednak główne części nie są zamienne. Miało to utrudnić przeróbki Glocka 17 na broń automatyczną.
A widzisz i tu pojawiam się ja, cały otoczony... muchami.
Otóż w dawnych czasach ludzie wiele się nie różnili od innych zwierząt. Mieli swoje stada, zwane społecznościami, a były to czasy piękne, gdzie przeżycie 35 lat to był wielki sukces, ale przynajmniej nie było influencerów, feminazistek i ogólnego spierdolenia. Chłopy budowali, chodzili na polowania i dbali o to, żeby baby i małe nygusy miały co żreć i zapewniali bezpieczeństwo. Apropo bab... Zajmowały się domostwem, rodzeniem i odchowaniem brzdąca "z pieluch", nierzadko zapewne kurwieniem po prehistorycznemu swojego chłopa, że przyniósł żeberka, a "mąż" Kamieniowej, mieszkającej 2 budynki dalej przytachał solidny kawał schabu, a ostatnio kupili z jaskini Dinozauromobil z kwadrofelgami.
Yyyy, rozpisałem się. Drą te ryje, bo na przestrzeni dziesiątek tysięcy lat krzyk kobiety wywoływał szybkie zwrócenie uwagi reszty społeczności. W sumie to wystarczyło, bo i tak zapytana, co się stało odpowiedziałaby "domyśl się", "nic", "niech ta twoja suka ci to powie". Bezsensownie zmarnowany czas.
Mam nadzieję, że pomogłem. Nie dziękuj.
Dochtór REhab. na mózg, kzf.
zapomniałeś dodać o tych murzynach złapanych w siatkę na własnej plazy, i że ich serca pompują wciąż tą samą krew itd.
Zabójca użył.pistoletu automatycznego, krótkej broni automatycznej o cechach zarówno pistoletu maszynowego jak i pistoletu samopowtarzalnego.
Mógłbyć to jak przypuszczają koledzy wyżej Glock 18.
Jest to jedyna broń samoczynno-samopowtarzalna wśród wersji pistoletu Glock. Zasilana jest nabojem 9 mm.
Ma szybkostrzelność teoretyczną 1200 strz./min.
Wyposażony (w przeciwieństwie do Glocków samopowtarzalnych) w bezpiecznik nastawny będący jednocześnie przełącznikiem rodzaju ognia.
Pistolet Glock 18 wykonano na bazie modelu 17, jednak główne części nie są zamienne. Miało to utrudnić przeróbki Glocka 17 na broń automatyczną.
Koledzy wyżej przypuszczają (słusznie), że to Glock 17 z dobudówką. A ty pierdolisz jak głupio-mądry, że niby się znasz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów