... jaja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Noo szczerze mówiąc to to jest kurwa w końcu porządny filmik z kruszeniem jaj, a nie jakieś walenie deską na które patrzeć mi się nie chce...
Zajebisty filmik, pozdro.
Zajebisty filmik, pozdro.
Piękny odtwarzacz :]
To jest choroba psychiczna albo lata praktyki w samookaleczeniu - normalny człowiek widząc, że w między jego nogi leci opona jak skurwiel miałby odruch obronny i by uciekł.
może ktoś z miłośników tego "sportu" mi odpowie.. jaka jest atrakcyjność takiego kurwa czegoś?? walenia po jajach nie odbieram RACZEJ jako coś przyjemnego ale mogę się mylić (może jestem opóźniony), dlatego czekam na odpowiedź. Co jest w tym fajnego?
On chyba nie ma jaj, umarł bym z bólu jakby taka opona zleciała mi na jajca
Nie wiem, skąd taka moda na dżądroszoty...
A potem naukowcy się zastanawiają dlaczego chromosom Y zanika
Znowu gniecenie jaj, ten naród dąży do samozagłady..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów