pytanie za 100 punktów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Szpary? tam już pewnie studnia...
PS. Przypomniał mi się kawał.
Pewna 90-cio letnia milionerka ogłosiła, że zapisze spadek młodzieńcowi, który dobrze ją przeleci.
Po czasie zgłosił się chętny, myśląc:
-Raz się żyje, wyrucham ją i będę bogaty.
No i wali babkę, wali, wali... Skończył, babka zapisała mu spadek, ale dręczyło go jedno pytanie:
- Babka, powiedz mi dlaczego na początku było tak ciężko, szorstko i ciasno a potem tak ślisko i łagodnie ??
- Bo wiesz...najpierw były strupy a potem już sama ropa.
Do roboty by się wzięli, a nie za nasze chlać.
PS. Przypomniał mi się kawał.
Pewna 90-cio letnia milionerka ogłosiła, że zapisze spadek młodzieńcowi, który dobrze ją przeleci.
Po czasie zgłosił się chętny, myśląc:
-Raz się żyje, wyrucham ją i będę bogaty.
No i wali babkę, wali, wali... Skończył, babka zapisała mu spadek, ale dręczyło go jedno pytanie:
- Babka, powiedz mi dlaczego na początku było tak ciężko, szorstko i ciasno a potem tak ślisko i łagodnie ??
- Bo wiesz...najpierw były strupy a potem już sama ropa.
Do roboty by się wzięli, a nie za nasze chlać.
Niby patologia, a takiego fajnego penera666 spłodzili.
Aż się przypomina tekst pewnej piosenki:
- Poczułem wtedy ból tak wielki. Zrobiłaś sznytę zębem swym ciągnąc mi laskę ze sztuczną szczęką!
- Poczułem wtedy ból tak wielki. Zrobiłaś sznytę zębem swym ciągnąc mi laskę ze sztuczną szczęką!
Dzięki kurwa:/ Niestety praca w mojej branży powoduje rozwinięcie wyobraźni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów