📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Lepiej mieć 0 tematów niż cytuję "...gdy ktoś powiela kogoś uważam go za zero".
@Masterof: Racja tak BTW PFK RLZ
Nie wiem czyje to jest,ale chciałbym palić to co autor
no i ?
no i chuj... nie wszyscy musza ogladac joe wiec git, ze wrzucil... tylko czemu powycinal autorow kazdego screena, ktory normalnie jest podpisany
Cytat:
Prosto z Joemonstera...
kurwa faktycznie! to jest ściągnięte z internetu! ludzie, nie dajcie się na to nabrać, zbanować go! Nienawidzę frajerów którzy wrzucają tu coś z innych stron, gdzie jest moderacja?!
@mordoret bo to by była joemonsterowa propaganda. Joe M. jest zazdrosny o liczbę userów na sadisticu i wyciaga swoje szponiaste, kapitalistyczne maski, aby odebrać nam naszą godność, wolność słowa i wrzucania kobiet z kutasami!
A czy gdziekolwiek napisałem,że to jest moje dzieło?
ReconBull, gnoić to możesz pole za domem, a dokładniej nawozić. Milcz już lepiej, bo chyba nie czytałeś regulaminu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów