📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ciekawie wymyślone. Masz u mnie browara
U mnie też. Ale nick masz trochę po chuju
@up
chuj w to, jeśli dobre
chuj w to, jeśli dobre
Y'know, I've come across a lot of psychos, but none as fucking boring as you. You are a real boring fuck. Sorry, sorry, I know you disapprove of swearing so I'll sort that out. You are a boring F, star, star, CUNT!
Wykres "poparcie dla partii politycznych" - fakt, królowie jak w mordę swą osobą formowali partie polityczne. Zwłaszcza w średniowieczu.
Kopernik wymiata!
Miszcz. A ten screen z hitlerowcami to z jakiegoś filmu ? bo widziałem już kiedyś cos takiego i nie mogę obadać.. Piwo za informację.
I taką telewizję to ja mogę oglądać, a nie jakieś jebane telenowele.
saymonek napisał/a:
A ten screen z hitlerowcami to z jakiegoś filmu ?
dead snow
Sondaże jakieś dziwne, bo Bezpryma od dłuższego czasu wpierdalało robactwo, kiedy Bolesław Krzywousty, Władysław Herman i Zbigniew konkurowali ze sobą. Ale cała reszta zajebista i piwko jak najbardziej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów