📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
krasnal_hałabała napisał/a:
Wejdź do wora a następnie jak będziesz w worze to wskocz do jeziora.
Dobrze wiesz ze to tak nie działa, widać nigdy nie topiłeś psa w worku. Jak mozna poruszać się w worku, cos ci sie pojebało.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
poligon6 napisał/a:
A ja lubie jak człowiek robi sobie ziemie poddaną. Misio i tak ma szczęście ze nie wyladował na chińskim straganie. taki cyrk to dla niego szansa jak dla murzyna kiedys dostać sie z Afryki na plantacje bawełny.
Ponieważ jesteś ciotką na jednego strzała, to pilnuj się by kiedyś ktoś naprawdę wcielający takie ideały w życie nie zrobił sobie z ciebie swojego pokraka jak w pulp fiction. Kurwa wielki pan świata w necie, a w realu jak ktoś kichnie w autobusie to robisz kleksa w gacie.
Policeman napisał/a:
Ponieważ jesteś ciotką na jednego strzała, to pilnuj się by kiedyś ktoś naprawdę wcielający takie ideały w życie nie zrobił sobie z ciebie swojego pokraka jak w pulp fiction. Kurwa wielki pan świata w necie, a w realu jak ktoś kichnie w autobusie to robisz kleksa w gacie.
Jak na razie to ty sie zesrałeś.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
poligon6 napisał/a:
Jak na razie to ty sie zesrałeś.
Ja pierdolę, poligon, skończ już pierdolić bo to się robi nudne, pod każdym tematem w którym pojawiają się zwierzęta, ty musisz afiszować się ze swoją nienawiścią w stosunku do Braci Mniejszych, nie jestem wegezjebem ani ekoterrorystą ale człowieku, pierdolnij się w ten pusty łeb albo przynajmniej sobie daruj to swoje nienawistne ględzenie w stosunku do zwierząt, nie popieram rasizmu chociaż lubię rasistowskie żarty ale rozumiem że można nienawidzić Murzynów, Żydów, Eskimosów czy Maorysów ale zwierząt? ja rozumiem popierać polowania, rozumiem popierać rybołówstwo i nie przejmować się losem fauny ale wręcz nienawidzić wszystkich zwierząt?! Ty masz jakiś uraz człowieku?!
Misiu nie wypił z rana i go delira chwyciła.
-Ernest Hemingway
Proszę Państwa oto miś, kutas chciał mnie zabić dziś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów