Nienawidzę tresury dzikich zwierząt , wszelkiej maści cyrków i treserow "dzikich zwierząt".
Wszystkich pojebańców parających się tą profesją wsadziłbym do klatek i napierdalał kijami bambusowymi.
Sunday... gdzie reszta materiału? Jestem zawiedziony...
Nienawidzę tresury dzikich zwierząt , wszelkiej maści cyrków i treserow "dzikich zwierząt".
Wszystkich pojebańców parających się tą profesją wsadziłbym do klatek i napierdalał kijami bambusowymi.
chuja byś zrobił
ch*ja byś zrobił
Na taką prośbę nie sposób odmówić...
Z jakiego drewna ci wystrugać? Lipowe łatwiejsze w obróbce ale dębowe trwalsze. Nie wiem gdzie i jak często będziesz sobie aplikował. Więc się określ.
Nie... przejęzyczyłem się...
(Od)pierdol. Się.
A ja lubie jak człowiek robi sobie ziemie poddaną. Misio i tak ma szczęście ze nie wyladował na chińskim straganie. taki cyrk to dla niego szansa jak dla murzyna kiedys dostać sie z Afryki na plantacje bawełny.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.A ja lubie jak człowiek robi sobie ziemie poddaną. Misio i tak ma szczęście ze nie wyladował na chińskim straganie. taki cyrk to dla niego szansa jak dla murzyna kiedys dostać sie z Afryki na plantacje bawełny.
Wejdź do wora a następnie jak będziesz w worze to wskocz do jeziora.
... zgłoście projekt w swoich rodzimych miastach że cyrków z tresurą zwierząt miasto X czy Y na swoje terytoria nie wpuszcza...
Moja córa miała lepszy pomysł... po prostu cichaczem powypuszczać dzikie zwierzęta na wolność z klatek karawany cyrku, najlepiej dzień przed premierą...
Jedna puma czy niedźwiedź w lesie mniej czy więcej... chuj z tym
... po prostu cichaczem powypuszczać dzikie zwierzęta na wolność z klatek...
wez idz sie jebnij mlotkiem w ten pusty leb i nie pisz juz nic wiecej
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów