📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
TB303 napisał/a:
Jest raczej odwrotnie
Sugerujesz że to on z nas (w tym ze mnie) kręci bękę? no tak, to całkiem możliwe, ale to nie powód by nie emocjonować się polemiką!
krasnal_hałabała napisał/a:
Sugerujesz że to on z nas (w tym ze mnie) kręci bękę? no tak, to całkiem możliwe, ale to nie powód by nie emocjonować się polemiką!
Nie sugeruję - piszę jak jest.
brn91 napisał/a:
t
No tak, masz rację, polityka to bagno, po co ktoś miałby zabierać swoje dzieci do sejmu?
Niedźwiedź po prostu pokazał że pierdoli taką robote i nie będzie tyrać na tego alkocholika za taką małą stawke. Wykonuje tam 80% roboty kiedy oni se kurwa bimbają i si~ śmieją
w najlepszym wypadku niedługo misia póżniej dostał wpierdol, a w najgorszym został konserwą , którą właśnie wpierdalają moje psy
@głest
sarkazm jest definicją inteligentnego , złożonego dowcipu, niestety
tym razem piwka odemnie nie dostaniesz
@głest
Brawo dla misia. Leci piwo
Luz. Jak to mówią: w życiu czasami jesteś robakiem, czasami przednią szybą. Przeżyję to jakoś...
poligon6 napisał/a:
ego
Naczelny sadolowy katolik, ulubiony lachociąg wiejskiego proboszcza. Pies szczekaniem go kiedyś zdradził jak wikaremu gałę napierdalał, to i psów nienawidzi.
doktores napisał/a:
Naczelny sadolowy katolik, ulubiony lachociąg wiejskiego proboszcza. Pies szczekaniem go kiedyś zdradził jak wikaremu gałę napierdalał, to i psów nienawidzi.
Urzekła mnie twoja historia.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
doktores napisał/a:
Katolik? chyba jakiś sekciarz bo on nawet obok Katolika nie stał, Katolik szanuje "Braci Mniejszych" a na pewno nie znęca się nad nimi wkładając ich do wora i wrzucając do jeziora.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów