18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 52 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
~Velture 2017-03-07, 14:21 75

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
C.Z.E.S.I.E.K 2017-03-07, 14:23 6
Widzę, że utwardzanie piszczeli dalej nie wyszło z mody.
Zgłoś
nowynick 2017-03-07, 14:24 3
Pewnie pierdla próbuje uniknąć... niezła desperacja...
Zgłoś
sSQNn 2017-03-07, 14:41 46
@Up
albo odszkodowanie, lub zasiłek, albo jeszcze inne gówno.
W każdym razie dobrze, że ma na kogo liczyć.
Zgłoś
M................e 2017-03-07, 14:55 1
Andriej a ty wiesz że ja jestem ubezpieczona na 10000 rubli w przypadku złamań przy rabunku?
Sonia to świetnie dawaj złamie ci nogę będziemy pić do końca roku.
Zgłoś
nowynick 2017-03-07, 15:01 5
Maupajoke napisał/a:

Andriej a ty wiesz że ja jestem ubezpieczona na 10000 rubli w przypadku złamań przy rabunku?
Sonia to świetnie dawaj złamie ci nogę będziemy pić do końca roku.

przy obecnym kursie rubla to może do końca marca... jakieś 600 zł...
Zgłoś
pisage 2017-03-07, 15:34 9
U mnie w podstawówce goście łamali sobie ręce w kaloryferze. I nie chodziłem do szkoły w Rosji!!

Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
Zgłoś
pazuzu 2017-03-07, 16:32 25
pisage napisał/a:

U mnie w podstawówce goście łamali sobie ręce w kaloryferze. I nie chodziłem do szkoły w Rosji!!

Nie wiem czy to powód do chwalenia się
Zgłoś
Alonso 2017-03-07, 17:34 7
Dobrze że ławki nie połamał. Łobuz jeden.
Zgłoś
Fap Master 2017-03-07, 18:17 10
pisage napisał/a:

Pewnie Sosnowiec...
Zgłoś
Kaszakisza 2017-03-07, 18:17 3
Przecież żeby ogarnąć sobie na szybko l4 wystarczy sobie złamać palec. A w ten sposób, to on może jedynie pozrywać lasce więzadła w kolanie a to gorsze niż złamana kość.
Ale co ja będę się się produkować. To tylko ruskie Sebixy i Karyna. Po ukazaniu tego nagrania cała trójka powinna być wysterylizowana.

Zgłoś
krasnal_hałabała 2017-03-07, 18:28 5
Ale z was mośki, to zwyczajna próba wyłudzenia odszkodowania od ubezpieczyciela, przyjdzie do ubezpieczalni i opowie im jakąś bajeczkę i mamona na wódę jest, chyba że się nie dadzą nabrać, wiecie co jest najgorsze? że jak ktoś naprawdę złamie giczoła bez premedytacji albo stanie się coś innego to ubezpieczenia nie dostanie bo potraktują go tak jak babę wódną właśnie przez takich ludzi jak ona. To samo jak ktoś naprawdę potrzebuje opieki lekarza w Polsce a dostać się nie może bo 60 procent w kolejkach siedzą byczki co przychodzą po L4 tylko dlatego żeby móc iść na imprezę w godzinach pracy.
Zgłoś
marquis 2017-03-07, 18:37 2
Udało się?
Zgłoś
v................0 2017-03-07, 18:48 1
Ludzie to potrafią być spierdoleni.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów