Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I teraz człowiek musi szukać dalszej części...
Co ja cwel ujebał nagranie w najlepszym momencie
I teraz człowiek musi szukać dalszej części...
Jak znajdziesz to podrzuć tu Mordo. Prośba.
te charakterystyczne wprowadzenie naboju świadczy o tym że następny już może być tylko strzał.niestety gośc strzelił w powietrze.
Następny może być strzał, zacięcie, zabezpieczenie broni, rozładowanie broni lub wiele innych czynności ekspercie
@twoja_stara_na_gangbangu
Nie każdy bohater nosi pelerynę, dzięki za materiał proszę księdza
Ciekawi mnie czemu służby czy ludzie którzy noszą broń nie mają pocisku w komorze. Po chuj oni przeciągają zamek czy wajchę (nie znam oryginalnej nazwy). Przecież jak ktoś nosi broń to głównie dla obrony a najpierw muszą wprowadzić pocisk bo komora jest pusta. W takich przypadkach mogą obskoczyć sromotny wpierdol tym bardziej że jak się z kimś kłócicie to osoba jest koło was a nie 10m od was. Najpierw trzeba wyciągnąć, odbezpieczyć, przeładować i w tym czasie już dawno nóż by siedział wam w gardle
Np po to żeby nie wystrzeliło Ci w nogę, gdy przypadkowo pociągniesz za spust. Tak samo dodatkowo jest jeszcze blokada, którą trzeba odblokować.
Np po to żeby nie wystrzeliło Ci w nogę, gdy przypadkowo pociągniesz za spust. Tak samo dodatkowo jest jeszcze blokada, którą trzeba odblokować.
No ale przecież każda broń ma zabezpieczenie, trzeba być głupi albo zrobić to specjalnie by się postrzelić a brak naboju w komorze może cię dosłownie zabić gdy liczą się ułamki sekund. Cywile noszą broń załadowaną zaś jak widzę filmiki to policja właśnie nie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów