Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kibice dzielą się na 3 typy :
1 Kibice, którzy kibicują klubowi, przyjdą czasami na mecz na stadion ( taki jak ja ) *
2 Kibice, którzy zżyli się z klubem, są mu oddani oraz są na każdym meczu
3 Kibice idioci, którzy myślą że jak zrobią burdel na stadionie to zostaną bohaterami
* zwani też pizdami, pajacami, przychodzą zazwyczaj gdy drużyna wygrywa i zgrywają największych kiboli na stadionie, po czym wychodzą 5 min przed końcem meczu, żeby w autobusie mieć miejsce siedzące.
Same cnotki niewydymki na tym sadolu... Na onecie jest mniej pizdeczek płaczących na odpalanie rac niż tutaj. Nie wychodźcie z domu w sylwestra, bo jeszcze się posracie ze strachu.
Są zabronione i tyle. Odpalanie ich na zadaszonych stadionach to idiotyzm. 'Supportując' klub w taki sposób działasz na jego niekorzyść, bo za każdą racę kluby płacą duże kary. A później narzekanie że twoja ukochana drużynka musi sprzedać tego czy tamtego, a może jakbyś pajacu jeden z drugim racy nie odpalił to klub zamiast na kary wyłożyłby na kontrakty?
Widzę że jesteś z Gliwic, byłem raz na Piaście, ale żadnych rac nie było, więc rozumiem że akurat ciebie zabrakło...?
* zwani też pizdami, pajacami, przychodzą zazwyczaj gdy drużyna wygrywa i zgrywają największych kiboli na stadionie, po czym wychodzą 5 min przed końcem meczu, żeby w autobusie mieć miejsce siedzące.
Pamiętaj, stanie na krzesełku czyni cię jeszcze bardziej fanatycznym!
Są zabronione i tyle. Odpalanie ich na zadaszonych stadionach to idiotyzm. 'Supportując' klub w taki sposób działasz na jego niekorzyść, bo za każdą racę kluby płacą duże kary. A później narzekanie że twoja ukochana drużynka musi sprzedać tego czy tamtego, a może jakbyś pajacu jeden z drugim racy nie odpalił to klub zamiast na kary wyłożyłby na kontrakty?
Widzę że jesteś z Gliwic, byłem raz na Piaście, ale żadnych rac nie było, więc rozumiem że akurat ciebie zabrakło...?
Akurat nie kibicuję Piastowi tylko Górnikowi To, że race będą legalne to tylko i wyłącznie kwestia czasu. Każdy normalny człowiek widzi, że są bezpieczne, więc w końcu ktoś zmieni tą chorą ustawę.
Gratuluję znajomości tematu.
Średnia kara za racę- ok 10 tys zł. Kluby w ekstraklasie, czyli tam, gdzie płacą najwyższe kary, dostają w SEZONIE średnio 50 tys. zł kar. Wyliczenia własne, na odstawie komunikatów Komisji Ligi i WD PZPN.
Kontrakt średniej klasy grajka w Ekstraklasie to ok 10-15 tys. miesięcznie, a są kwiatki co po 150 tys. miesięcznie biorą. Czyli rozumiem, że za te zaoszczędzone 50 tys. zł klub zatrudni tylko grajków, że majstra zdobędzie, heheheh.
A inna rzecz- wywalcie race, miejsca stojące, śpiewających kibiców i cała otoczkę. Dziwcie się potem, tak jak Legia, Lech, Wisła i kilka innych dużych klubów że wam publika zmalała o połowę. Bo przecież ten grzeczny kibic to zostawi tyle kasy w klubie, że hoho
50 tysięcy w sezonie, tak?
konkretjak150 napisał/a:
Czytanie ze zrozumieniem się kłania cipko.
Czytanie ze zrozumieniem się kłania cipko.
Obawiam się że ten element kuleje, ale u ciebie...
Obawiam się że ten element kuleje, ale u ciebie...
Faktycznie, ty po prostu jesteś kretynem. Bez odbioru.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów