Nie? No to jedziemy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jestem ciekaw ile razy prosili aby ją zgasili
JSP na 100%!!!
I wszystkie telefony poszły w pizdu przez jednego a raczej dwóch debili.
baaardzo ładnie sylwestra się chciało na stadionie to proszę , a narzekanie typu że telefoniki się pomoczyły to chuj to kogo obchodzi , idziesz na mecz czy na pierdolone smsy
Kibice dzielą się na 3 typy :
1 Kibice, którzy kibicują klubowi, przyjdą czasami na mecz na stadion ( taki jak ja )
2 Kibice, którzy zżyli się z klubem, są mu oddani oraz są na każdym meczu
3 Kibice idioci, którzy myślą że jak zrobią burdel na stadionie to zostaną bohaterami
1 Kibice, którzy kibicują klubowi, przyjdą czasami na mecz na stadion ( taki jak ja )
2 Kibice, którzy zżyli się z klubem, są mu oddani oraz są na każdym meczu
3 Kibice idioci, którzy myślą że jak zrobią burdel na stadionie to zostaną bohaterami
Svenlee napisał/a:
Widzę tam tylko jednego, co odpalił racę (chociaż kto wie, może wcześniej było ich więcej) więc raczej przez jednego idiotę.
Svenlee napisał/a:
ojej : ( biedactwa... było kurwa się zachowywać jak należy, a nie dżumandżi odpierdalać na stadionie.
co wy placzecie o telefony.. ile razy komus wpadl telefon do szklanki czy kibla i normalnie działał.. a jak masz telefon w kieszeni i obleja cie woda to prawdopodobienstwo ze zepsuja ci w ten sposob telefon jest naprawde niewielkie. moglbym sie zalozyc ze nie bylo tam osoby ktorej sie telefon zepsul.
ale z was barany,po to sa race zeby je odpalac a z was tacy kibice jak koziej dupy trabka
EudezetReprezent napisał/a:
ale z was barany,po to sa race zeby je odpalac a z was tacy kibice jak koziej dupy trabka
Odpalaj scrollujac sadola a nie na stadionie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów