Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Faktycznie, ty po prostu jesteś kretynem. Bez odbioru.
Na poziomie, nie ma co. I bardzo dobrze że "bez odbioru". Świat bez ludzi nie mających nic do powiedzenia oprócz obrażania (trzy takie posty pod rząd) byłby piękniejszy.
ŚREDNIO 50 tys./sezon. Legia to wyjątkowy przypadek, dostała dwie duuuże kary od Uefy.
Zresztą jak już cytujesz Weszło, to poszukaj takiego artykułu, w którym jest napisane DOKŁADNIE to, co u mnie. Pojawił się mniej więcej 2-3 dni po tym.
No kurwa jakaś rzeczywistość alternatywna. Ja rozumiem gdyby tak robili kibice przeciwnej drużyny żeby rozpierdolić budżet 'wroga', ale swojej własnej?
10 tys. złotych kary dla klubu a osoby nazywające się kibicami dalej je odpalają?
No kurwa jakaś rzeczywistość alternatywna. Ja rozumiem gdyby tak robili kibice przeciwnej drużyny żeby rozpierdolić budżet 'wroga', ale swojej własnej?
Zapomniałeś tylko dodać, że to 10 tyś. złotych kary za BEZPIECZNE tworzenie widowiska piłkarskiego, którego zazdroszczą nam między innymi w Anglii. Po przyjeździe kibiców Lecha zachwycają się aż do teraz. A skoro klub potrafi wyjebać 100 tyś. miesięcznie na pensje pseudo grajka to i od 10 tyś. nie zbiednieje. Niedługo jednak i tak nie będziesz mógł pisać o karach dla klubów, bo tak jak już wcześniej pisałem, zniosą tą chorą ustawę.
Chociaż muszę przyznać, że troszkę się poprawiło. Może i ta walka z "chuligaństwem" była rządową zagrywką pod publiczkę, ale jakiś tak skutek odniosła, jeżeli nie na samych kibolach, to na organizatorach. W tej kolejce dwa razy byłam na stadionie w Bełchatowie i przyznam spotkanie oglądało się bardzo miło, mniej więcej pozytywna atmosfera, przyśpiewki. Da się? Da. Bez smrodu, bez szmat zwisających przy siatkach i murkach, która tylko zasłaniają widok.
Powinni to zastosować w Polsce.
Chociaż muszę przyznać, że troszkę się poprawiło. Może i ta walka z "chuligaństwem" była rządową zagrywką pod publiczkę, ale jakiś tak skutek odniosła, jeżeli nie na samych kibolach, to na organizatorach. W tej kolejce dwa razy byłam na stadionie w Bełchatowie i przyznam spotkanie oglądało się bardzo miło, mniej więcej pozytywna atmosfera, przyśpiewki. Da się? Da. Bez smrodu, bez szmat zwisających przy siatkach i murkach, która tylko zasłaniają widok.
Flagi też niebezpieczne? W Bełchatowie akurat jest jedyny stadion na którym nie ma atmosfery. Poprawiło się już dawno, a ta walka z chuligaństwem dotknęła tylko i wyłącznie zwykłych kibiców. Niedługo będziemy świętować frekwencję na poziomie 3 tysięcy, bo każdemu odechciewa się chodzić na mecz na którym z góry jesteś nazwany bandytą.
to na Traugutta?
Nie nie. Strażacy byli z gdańska. A jeśli chodzi o mecz to rozgrywany był przy Olimpijskiej, a grały ze sobą zespoły, które klasy nie mają... a tym bardziej ekstraklasy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów