Przestępcy - jeden i drugi. Proszę zobaczyć.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
buahahah czy temu z megafonem czasem nie wymknęło się "jak atakuje białą ko.."
won ze starówki dziadostwo zajebane. tu się piję kawę i rozmawia na poważne tematy.
co za frajestrwo pierdolone
"narkomani i pijacy do baru mlecznego"
-George Orwell
"narkomani i pijacy do baru mlecznego"
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
kurwa jak stado zombie
i to sa katolicy banda decydentow
Kurwa, mam szczerą nadzieję, że mi na starość nie odpierdoli :/
Pierdolicie, jakby to ktoś z tego z marszu komuś przywalił, wszędzie by było o faszystach, przemocy i chuj wie czym, a jak ktoś przyszedł ich zaczepiać to jest cacy a katole i tak be Naprawdę użyć czasem mózgu nie boli..
@ ButcheredAtBirth, w Polszy ludzie na ogół widzą na czarno-biało, a Twój komentarz to dobry tego przykład...
Stare pojeby typu radio maryjowcy, czy te inne chuje, które wierzą tylko w jedną i słuszną rację, są poryci przez ówczesne, jak i dawne media. Możemy z nich szydzić i wyśmiewać, ale internet robi nam taką samą siepe z mózgu. Plus dla tych wszystkich staruchów i innych fanatyków, że z domu wychodzą i robią z siebie pajaców, bo nasze pokolenia będą urządzać manifesty na facebooku, albo nagrywać zjebane vlogi. W zasadzie to już się tak dzieje, a co będzie za kilka lat... Nie mam wątpliwości, że jesteśmy najbardziej spierdoloną cywilizacją w dziejach świata.
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów