mózg rozjebany
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
nażreć się i popić wodą.
Czy wypowie się któryś z Sadisticowych Ekspertów co to za substancja?
żryj_gruz napisał/a:
Służę. Jestem ekspertem od żywności zmodyfikowanej genetycznie, co zresztą można sprawdzić po moich wypowiedziach na tym portalu. Mamy tutaj klasyczny przypadek prażonej makrokukurydzy instant.
Żeby jeszcze powkurwiać ludzi, napiszę, że projekt jest sfinansowany ze środków unijnych. I podadków (jakby było mało!).
Spyta pan: Po co?
Odpowiem: A skąd mam kurwa wiedzieć?
Mam nadzieję, że zaspokoiłem pańską ciekawość. Życzę miłego dnia.
Ja myślałem że to ryż i dają go chińczykom za robote. Czysta oszczędność, zamiast miski dają łyżeczkę a ryj i żołądek i tak wypełni
Tak się tworzy chemiczny śnieg
Ponoc w aferyce gdzie jest ciezko o wode, zrzucana jest woda... w proszku.
żryj_gruz napisał/a:
Jak się nie mylę to poliakrylan sodu+woda, niegdyś chciałem zrobić to doświadczenie jednak nie mogłem nigdzie tego dostać. Bardzo dobrze wiąże wodę, dlatego też w dotyku jest mokry - przypomina sztuczny śnieg.
Poliakrylan sodu- super absorbent. Fajna zabawka. Za czasów technikum się tym bawiłem. Ale nie lepi się za bardzo więc bałwana z tego nie jeb*iemy :/
D-Rose napisał/a:
Ponoc w aferyce gdzie jest ciezko o wode, zrzucana jest woda... w proszku.
Też o tym słyszałem
Tylko jest mały problem... Trzeba ją zalać wodą
ale zajebiste ! niech teraz zrobią wodę instant , zalewasz i gotowe .
Śmierć kutas i zniszczenie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów