Do ogólnopolskiej akcji protestacyjnej wobec absurdalnych decyzji rządu oraz PZPN dołączyli też kibole klocków Lego!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
co dostałeś wpierdol na meczu i zaczełeś bawić się w hoolsów klockami lego?
zdala z polityką od sportu ;s
rozjebać stadiony bedzie bezpiecznie ....na boisku ... dostaniesz wpierdol na ulicy
nie obwiniaj hip hopu za klamki walki i gangi
rozjebać stadiony bedzie bezpiecznie ....na boisku ... dostaniesz wpierdol na ulicy
Y'know, I've come across a lot of psychos, but none as fucking boring as you. You are a real boring fuck. Sorry, sorry, I know you disapprove of swearing so I'll sort that out. You are a boring F, star, star, CUNT!
Płeć Dany
Hahaha pogoń szczecin. I tak waz kurwa tsunami zaleje! Co to jest - waz ? ? ?
Hahaha pogoń szczecin. I tak waz kurwa tsunami zaleje! Co to jest - waz ? ? ?
Piłka nożna powinna być zakazana, tylko przygłupy się tym interesują
myślałem że rozwój intelektualny kibiców spoconej jedenastki, kończy się jeszcze przed etapem klocków lego. zwracam honor.
Ja tam kurde jakoś nie widziałem na Krakowskim Przedmieściu transparentów "Ulica zamknięta przez śmierć prezydenta"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów