Siła argumentów. Amsterdam
Siła argumentów. Amsterdam
Czekam na koniec wojny na Ukrainie i marsze Ukraińców z PTSD w Polsce którzy chcą własnej partii, własnego przedstawicielstwa w polskim rządzie, jezyk ukrainski uznac za drugi jezyk urzędowy i tak dalej, zobaczycie za kilka lat jaki burdel nam robi PO-PIS, efekty dopiero wyjdą z czasem.
Po zakończonej akcji militarnej na upadlinie, wszyscy bez wyjątku powinni być deportowani, obowiązkowo, nawet ci którzy mieszkają tu naście lat
Tam by się przydało kurwa wypierdolić pół oddziału ormowców i by zrobili porządek.
Czekam na koniec wojny na Ukrainie i marsze Ukraińców z PTSD w Polsce którzy chcą własnej partii, własnego przedstawicielstwa w polskim rządzie, jezyk ukrainski uznac za drugi jezyk urzędowy i tak dalej, zobaczycie za kilka lat jaki burdel nam robi PO-PIS, efekty dopiero wyjdą z czasem.
Nie zesraj się ( dostaniesz w Pakiecie RUSSKICH ) ich jest więcej a smoluchów naj wiecej Po 300 000 rocznie to za 20 lat 7 200 000 .
Po zakończonej akcji militarnej na upadlinie, wszyscy bez wyjątku powinni być deportowani, obowiązkowo, nawet ci którzy mieszkają tu naście lat
Tylko dokąd jeśli okaże się, że Ukrainy już nie będzie?
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Holendrzy powinni w ramach rewanżu pomalować jakiś chodnik kredkami. To by dało tym dzikusom nauczkę
Ty zwyrolu
Nie zesraj się ( dostaniesz w Pakiecie RUSSKICH ) ich jest więcej a smoluchów naj wiecej Po 300 000 rocznie to za 20 lat 7 200 000 .
Jakim trzeba być zjebem, żeby takie kocopoły pisać....
Taaa już to widzę, bedzie tak jak na wyspach upadlina będzie pchać się na urzędy.
To będziesz ich tu miał 10 milionów, a nie dwa. I z nienawiści do ruskich będą jebać ciebie i inne niby-polskie ruskie kurwy, a ja będę na to patrzył i się śmiał. I nic, absolutnie nic z tym nie zrobisz. Co najwyżej, będziesz mógł się wypłakać na Sadolu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów