To jest zwykła muzułmańska emanacja siły skierowana przeciwko zachodowi, Izrael to tylko pretekst. Szmatogłowe ścierwa korzystając z wolności jakiej nie miały by we własnych krajach chcą wprowadzenia takiego samego rozpierdolu przed którym uciekali
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówŻyd
Rzymianin
Nie jestem tego wstanie połączyć w Żymianina
To chyba krótko żyjesz na tym świecie skoro nie wiesz ze na roznych stronach posty ze słowem "zyd" są szybko namierzane, analizowane i ewentualnie usuwane. Nie mówię że konkretnie na tym portalu...
Bo ta "amerykańska firma" wspiera izrael.
Wspiera? Dla radykalnych świrów prowadzenie działalności gospodarczej w Izraelu to "wspieranie".
Jakieś zdechłe te myszy. Liczyłem na spektakularne rozrzucenie wszystkich pudełek z myszami na ladę i ludzi dookoła, które zaczną latać, jak pierdolone karaluchy, a to wyglądało, jakby ktoś wyjebał kubełek nuggetsów na ziemię i wyszedł...
Bo wcześniej zostały wyruchane przez Hamas, zabrakło kóz
Nie rozumiem w jaki sposób atakowanie amerykańskiej firmy jest protestem przeciwko żydom...
To jest zwykła muzułmańska emanacja siły skierowana przeciwko zachodowi, Izrael to tylko pretekst. Szmatogłowe ścierwa korzystając z wolności jakiej nie miały by we własnych krajach chcą wprowadzenia takiego samego rozpierdolu przed którym uciekali
A niech sobie urządzają te idiotyczne akcje. Robią tylko z siebie pośmiewisko. Co będzie następne? Karaluchy z palestyńskimi flagami na grzbietach w Starbuksie? Ośmieszają ideę, o którą walczą, ale są zbyt tępi żeby to zrozumieć.
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.To chyba krótko żyjesz na tym świecie skoro nie wiesz ze na roznych stronach posty ze słowem "zyd" są szybko namierzane, analizowane i ewentualnie usuwane. Nie mówię że konkretnie na tym portalu...
No to wychodzi na to, że nie poruszam się po stronach, gdzie wolność słowa jest zakazana, gdzie nakłada się cenzurę i wciska jak mam myśleć i co pisać..
Ludzie, którzy popierają Palestynę chyba nie są świadomi kogo popierają i ile krwi na rękach ma hamass. Ludobójstwa to u nich codzienność.
Nie obchodzi mnie ile mają krwi na rękach oni, a ile żydzi, taka tam kultura, że się zarzynają i to dosłownie. Jako Polak, nie potrafię patrzeć obojętnie na to co robią żdydki. Polska nie raz była w podobnej sytuacji co Palestyna, ale nam jakoś nikt nie odbierał prawa do, ani walki o wolność.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów