Wczorajszy protest przeciwko dyskryminacji Polaków w UK, który odbył się w Londynie. Mało mi oczy z orbit nie wyskoczyły, gdy zobaczyłem poniższe zdjęcie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co w tym dziwnego, przecież to oni są właścicielami Polski, chcą mieć monopol na robienie Polaków w chuja.
Przegięli!!! geniusze marketingu, ciekawe jak odbiorą to brytole gdy zobaczą jak Polaki miziają się z najmniej reprezentatywną mniejszością świata (nie licząc ciapaków).
Szefowie wszystkich szefów przyjechali zobaczyć ja ludzie protestują przeciwko ich władzy.
te żydostwo niczym się nie różni od zasiłowców, który się tam stawili. oba pazerne
gwarant, że żaden Polak, który ma przyzwoitą pracę i zna dobrze język tam się nie pojawił bo wstyd.
gwarant, że żaden Polak, który ma przyzwoitą pracę i zna dobrze język tam się nie pojawił bo wstyd.
Żydzi powinni się wstydzić, że noszą brody. Nie zasługują na ten zacny atrybut.
Pewnie już pasjami wywęszyli zarobek na tym....
Wszyscy wyżej,
A może ci Żydzi czują się Polakami, mają polskie obywatelstwo lub tu swoich przodków pochowanych? Nie wszyscy ortodoksyjni Żydzi są źli. Nie wszyscy Polacy to złodzieje. Nie wszyscy Rosjanie to komuniści. Nie każda kobieta z Niemiec jest brzydka, a Amerykanin gruby.
Nie ma to jak być mega sadystycznym rasistą przed monitorem własnego komputera.
A może ci Żydzi czują się Polakami, mają polskie obywatelstwo lub tu swoich przodków pochowanych? Nie wszyscy ortodoksyjni Żydzi są źli. Nie wszyscy Polacy to złodzieje. Nie wszyscy Rosjanie to komuniści. Nie każda kobieta z Niemiec jest brzydka, a Amerykanin gruby.
Nie ma to jak być mega sadystycznym rasistą przed monitorem własnego komputera.
Moim zdaniem to genialne zagranie: pomyślcie, teraz jak ktoś będzie narzekał na Polaków to można powiedzieć, że jest antysemitą i nienawidzi żydów, a na zachodzie to tak jakby komuś w dupę pal wsadzić od razu się prostuje
Komentarze na górze utwierdzają mnie, że nienawiść/nietolerancja do polaków za granicą jest całkowicie uzasadniona. Pod jednym i tym samym tematem staramy się wybielić nasz naród, pokazać siebie od najlepszej strony (BO POLACZE WALCZYŁY O ANGLIE), a wszystkie inne narodowości opluć i wyśmiać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów